Svaštara

Koja su to tri idealna ljubavna para prema horoskopu

Provjerite koja su to tri idealna para na osnovu kompatibilnosti horoskopskih znakova..

No image - Haber.ba

Horoskop je za jedne nezamjenljiv dio jutarnjeg rituala iščitavanja novina, dok je za druge laka zabava za široke narodne mase kojoj ne bi trebalo vjerovati. Bez obzira da li vjerujete u horoskop i sudbinu zapisanu u zvijezdama, i znate da svakoj osobi nakon deset minuta razgovora odredite horoskopski znak, ili ste ipak skeptik koji zazire od ovakvih stvari, nije loše povremeno pročitati nešto u vezi sa astrologijom. Ovoga puta, provjerite koja su to tri idealna para na osnovu kompatibilnosti horoskopskih znakova.

Ovan i Blizanci

Na prvi pogled, ova dva znaka ne mogu biti kompatibilna zato što oba neprestano provociraju jedan drugog. Ovan je vlo odlučan i umije da bude tvrdoglav, dok Blizanci traže nježnost, ljubaznost i želju za prilagođavanjem. Ali stvarnost je ipak drugačija. Upravo, argumenti koje razmjenjuju u raspravama doprinose da se bolje upoznaju i razlog su zašto je njihova veza zaista jaka. Oni su čvrstog karaktera i međusobno se dopunjuju. Oba znaka su poznata po bezuslovnoj ljubavi, pa je njihova veza vrlo snažna i zasnovana na bliskosti.

Vodolija i Djevica

Vodolija i Djevica su jedan od najčudnijih i najneobičnijih parova. No, to ne znači da je njihova veza loša. Naprotiv! Romantični spoj Vodolije, sanjara i mislioca, i praktične Djevice zasnovan je na razlikama koje su izbalansirane i ne nanose štetu vezi. Vodolije su vrlo originalne, uživaju u osobama koje znaju da vode intelektualne razgovore, ali umiju biti rezervisane i teško pokazuju osjećanja. Djevica je, sa druge strane, jednostavna i analitična. Djevice spadaju u vrlo lojalne osobe, a pritom ne opterećuju partnera. Otuda, Vodolija i Djevica predstavljaju pravi primjer toga da se suprotnosti privlače.

Vaga i Lav

Vage su vrlo miroljubive i pravične. Kako im i sam naziv kaže, vole izbalansiranost i mrze da budu same. Lavovi su hrabri, samouvjereni, vole da budu u centru pažnje. Vaga je otuda idealan partner za Lava. Organizovana i izbalansirana, Vaga će pomoći Lavu da izrazi svu svoju kreativnu stranu, dok pokušava da izgradi najbolju verziju sebe, ali tako da to ne preraste u aroganciju prema svijetu. Sa druge strane, Lav će svojom energijom podstaći smirenu Vagu da se lakše izrazi. Oni će pomoći jedno drugom da izgrade i razviju svoju vezu tokom života, piše “Red info portal“.

Da li je ovaj ljubavni horoskop o kompatibilnosti parova u vašem slučaju bio u pravu?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh