Svaštara

Koliko često idete u teretanu: Da li ste znali da pravite greške prilikom vježbanja

Odlazak u fitnes centre sve je popularniji, a sve više se rade takozvani funkcionalni treninzi, a za “Source” je o ovoj temi govorio Nedim Babić, fitness trener sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima.

Nedim Babić - Source.ba

Babić je govorio i o tome šta podrazumjeva funkcionalni trening, zbog čega je sve popularniji i šta je sve neophodno za njegovo obavljanje, u čemu ljudi najviše grijše kada se odluče za vježbanje.

Komentarisao je i sve veću upotrebu suplementacije kod rekreativaca, odnosno da li je opravdana ili ne, kao i to kako uskladiti ubrzani tempo života i treninge.

Cijeli razgovor možete pogledati u videu portala “Source“:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh