Svaštara

Astro prognoza: KOJE ZNAKOVE OČEKUJE POSEBNA SREĆA DO 30 APRILA

Sve može dramatično da se promijeni i krene uzbrdo za Ovna, Raka i Ribe. Ali Bik, Djevice i Jarčevi treba da sačekaju, jer će promjene u životu biti, ali će biti mirnije.

Sreća - Goalcast.com

Najvažnija karakteristika ovog aprila je da je povoljan za one koji do sada nisu imali najbolja vremena. Ali sada možete da nađete podršku, vidite ruku pomoći i podrške i brzo izađete iz situacije koja vas je deprimirala. Ako smatrate da ste i dalje gubitnici, onda će vam sredina mkeseca sigurno dati mnogo dobrog. April je dobar čak i za one koji su sami sebe doveli u ovu poziciju, piše “Aura.ba“.

Ako ste rođeni ovog mjeseca, to će vam donijeti velike mogućnosti, ali ih još nećete vidjeti. Vi ćete ga uzeti zdravo za gotovo i krenuti svojim putem, misleći da bi april mogao da bude uspješniji za vas. I tek na kraju proljeća ćete shvatiti da je, u stvari, sve mnogo bolje i da sada možete da postignete nešto o čemu niste ni sanjali. Stoga, imajte strpljenja i ni na koji način ne ometajte život koji vam daje, jer čak ni ne znate kakva sreća može da vas sačeka iza ćoška.

Sve može dramatično da se promijeni i krene uz brdo za Ovna, Raka i Ribe. Ali Bik, Djevice i Jarčevi treba da sačekaju, jer će promjene u životu biti, ali će biti mirnije. Nemojte da se ljutite ovog aprila, treba da postignete nešto što je brže moguće, jer će vam na kraju dati više nego što ste sanjali.

Ako kratko govorimo o ispunjenju želja, Jarac može da napravi dugo očekivane promjene u svom privatnom životu (ljubav, vjenčanje, trudnoća), Ovan će imati problema, Ribe i Djevice će imati novac i uporište, a Strijelac će se vratiti svojoj ljubavi nakon provoda.

Blizanci:
Šta god da se desi u vašem ličnom životu, ovi događaji će vas uskoro vratiti u život, i sve će postati onako kao što nikada niste sanjali. April je za vas početak najuspješnijeg perioda godine, tako da neće sve što želite odmah doći u vaš život. Sve počinje sa prvim pobjedama i srećom, novim ljudima u okruženju i istinskom ljubavi.

Vodolija:
Očekuju vas ljubav i uspjeh u onome što smatrate najvažnijim u životu. Sredinom mjeseca, vaše samopouzdanje i hrabrost će vam se vratiti. Ako možete da uhvatite ovo raspoloženje, onda ćete imati sreće u svemu, ne odmah već do početka juna.

Lavovi:
Doći ćete na svoje pravo postolje. Uskoro ćete dobiti takvu moć i novac da ostali neće ni povjerovati u to, iako vide koliko radite. Vaš uspjeh je korak dalje od vas. Glavna stvar je strpljenje. Sada ne možete da zaustavite sve, ne možete da se žalite i tražite pomoć. Sve će vam doći u život i ispast će tačno tako da budete zadovoljni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh