Svaštara

Ovi horoskopski znakovi se najčešće razvode

Nažalost, njihovi brakovi imaju male šanse da prežive. Koji su najčešći razlozi za razvod?

Razvod - Ilustracija/Mondo.rs

Mnogi bi vjerovatno odgovorili na pitanje o nekompatibilnosti karaktera. Neki imaju tako tešku ličnost da više vole da se odvoje sa svojim partnerom nego da traže sporazumno rješenje, prenosi “Ženski magazin“.

Od danas je poznato da na našu sredinu utiče ne samo okolina u kojoj smo odrasli, već i datum rođenja.

Koji znakovi zodijaka su najčešće razvedeni?

Blizanci

Nije bez razloga ovaj znak zodijaka na ovoj listi. Često mijenja mišljenje i teško je pratiti ono što očekuje. To nije sve. Blizanci vole da kreiraju u glavi imidž idealnog partnera. Ako je osoba sa kojom su povezani najmanje odstupala od savršenstva, može je ostaviti bez žaljenja. Iz tog razloga, brak sa ovim znakom zodijaka može se često završiti razvodom.

Vodolija

Najveći usamljenik među znakovima zodijaka? Vodolija. Voli svoju nezavisnost i osjeća se najbolje u društvu… same sebe. Ako osjeća da je njena sloboda ugušena od strane njegovog partnera, odmah će se povući iz veze. Put do uspješnog odnosa sa Vodolijom je jedan. Morate joj dati slobodu i dopustiti joj da nastavi svoje strasti.

Jarac

Jarac se predstavlja veoma zanimljivo. Ovo je jedan od najzastupljenijih znakova zodijaka. Kada se oženi, vjeruje da će to biti veza do groba. Izuzetno je ozbiljan i zdravog razmišljanja. Zašto je onda Jarac na listi razvoda? Zbog toga što njegov supružnik ne može tolerisati njegovo dostojanstvo i nedostatak romantike…

Strijelac

Ovaj znak je rođen da flertuje. Voli da obožava i bude obožavan. Iz tog razloga, vjernost nije jača strana ovog znaka. Čak i nakon vjenčanja, skače sa cvijeta na cvijet i traži romantiku. Malo je ljudi sposobno da izdrži nekoga poput njega. Nakon razvoda, Strijelac ne mari za rastanak. On već baca oko na nekog drugog.

Škorpija

Škorpije su, kao i Strijelčevi, veoma strastvene. Monogamija nije njihova jača strana i ako postoji mogućnost za romantiku, oni je jednostavno koriste. Pored toga, izuzetno su posesivne i ljubomorne. Teško da bilo ko može da izdrži stalan odnos sa nekim sličnim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh