Svaštara

Vješti zavodnici: 3 horoskopska znaka koji se najbolje ljube

Ništa bez sočnog poljupca! Ili ste više za one slatke?

Ljubavni par - Žena.hr

Dok neki više vole slatke poljupce, dugima je draži strastveni francuski poljubac, a astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi svojim veštinama mogu zadovoljiti baš svakoga. Evo ko su oni:

Bik
Poljubac osobe rođene u ovom znaku užitak je za sva čula. Bikovi su uvek maksimalno usredsređeni na ono što rade i trude se sve napraviti najbolje što mogu, a to podrazumeva i ljubljenje.

Lav
Samopouzdani Lavovi vole su svemu biti najbolji pa se tako trude i zadiviti druge svojim poljupcima. U tome najčešće i uspijevaju, a s obzirom na to da vole biti u centru pažnje, svojih sočnih poljubaca neće vas poštedjeti ni u javnosti.

Škorpija
Škorpije važe za najstrastveniji znak zodijaka, a tu titulu opravdavaju i svojim poljupcima. Osobama rođenim u ovom znaku poljupci su i jedno od najjačih oružja zavođenja jer su ih u stanju vrlo vešto s usana preseliti na druge dijelove tijela, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh