Svaštara

Sedmični horoskop od 15. do 21. aprila 2019.: Ovan odolijeva svakom iskušenju, Vodolija treba da više vjeruje u sebe, Lav izuzetno šarmantan

Sedmični horoskop od 15. do 21. aprila 2019: Najveću naklonost planeta u ovom periodu uživaće Bikovi, Jarčevi i Rakovi.

Horoskop - Zadovoljna.hr

Saznajte šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja u ovosedmičnom horoskopu, piše “Ehoroskop“.

OVAN

LJUBAV: Uspjet ćete da odolite svakom iskušenju. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazat će se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo sa onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i slijedite svoj put.

BIK
LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lijepe ljubavne prilike, susreti sa dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate da budete.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na finansijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati da dosegnete svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte svom šestom čulu.

BLIZANCI
LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porašće ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog pola nastupat ćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebalo da izostanu.

KARIJERA: Neki će pokušati da dosegnu svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštaće vas kupanje u kadi.

RAK

LJUBAV: Uživat ćete udvoje u miru i tišini poznatih mjesta. Nećete moći da se vidite na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najvjerovatnije ostati sami.

KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmjeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prijatelji će vas dobro posavjetovati.

LAV
LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Počnite da se ponovo bavite svojim starim hobijem.

DJEVICA
LJUBAV: U prvom dijelu sedmice kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, vjerovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat će sve uz osmijeh.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.

VAGA

LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog porodičnog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu. Oni u vezama gledat će kako će povezati voljenu osobu sa svojom familijom.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterijume i ciljeve. Sve zavisi od toga šta zapravo želite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj svijeta da biste našli ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivat će voljenu osobu sa prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili takmičiti. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako sa njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare. Izdržite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u teretanu.

STRIJELAC
LJUBAV: Vjerovatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumijeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. To će više izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer su takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenih ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

JARAC

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima vladat će ležernost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se mora ići nekuda ili da se nešto nekom treba dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Prevazilazit ćete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno snage za sve što vam treba.

VODOLIJA
LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Sjjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više povjerenja u druge.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne nadmudrujte se.

RIBE
LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve da znate unaprijed.

KARIJERA: Sarađivat ćete sa svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati mnogo. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve sa kojima rade. Učinit će to i više nego uspješno. Prolazite određene transformacije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobjedite brige.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh