Svaštara

Tri najveća kritičara horoskopa koje je nemoguće zadovoljiti

Neke ljude je jednostavno nemoguće zadovoljiti, a astrolozi tvrde da to ima veze sa znakom u kojem su rođeni i ističu tri najveća kritičara zodijaka

Horoskop - Balkanspress.com

Možete se truditi do besvijesti, ali ako imate posla sa nekim od ovih horoskopskih znakova, sav trud će biti uzaludan jer su oni pravi profesionalci u pronalaženju stvari koje ne valjaju, piše “Index.hr“.

Blizanci

Jedan od najneodlučnijih znakova je ujedno i najbolji u kritikovanju stvari. Njihova sklonost predomišljanju je nevjerovatna, a upravo će zahvaljujući njoj uspjeti da pronađu negativne stvari čak i tamo gdje ih normalan čovjek nikad ne bi pronašao.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, a samim tim i jako sklone kritikovanju – ne samo drugih, nego i sebe. Drugima će to možda djelovati kao hronično nezadovoljstvo, ali Djevice zapravo samo pokušavaju da učine stvari savršenim.

Vodolija

Ovaj znak nije toliko sklon kritikovanju drugih koliko voli da pronalazi greške kod sebe. Vodolije žele da budu savršene u svemu što rade, a kad im to ne uspije, osjećaju se kao potpuni promašaj. Za njih je samokritika vrsta terapije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh