Film i TV

Milanu Kaliniću prijeti zatvor: Glumac bi mogao da dobije i do 5 godina robije

Protiv glumca Milana Kalinića biće podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog učestvovanja u tuči na utakmici između Partizana i Zvezde u subotu u hali „Pionir“, prenose beogradski mediji.

Milan Kalinić - Screenshot/YouTube

Čovjek sa kojim se Kalinić potukao je Dalibor Krković, nekadašnji funkcioner Crvene zvezde i privrednik i lokalni političar iz Kule.

– Policija se konsultovala sa dežurnim tužiocem koji im je rekao da podnesu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv glumca zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kakva će sudbina Kalinića zadesiti nakon što protiv njega bude podnijeta krivična prijava znaće se u narednom periodu.

Ono što je izvjesno jeste da ukoliko dođe do postupka, za ovo krivično djelo zakon predviđa kazne zatvora od šest mjeseci do pet godina, kao i novčanu kaznu.

Takođe, učiniocu ovog djela obavezno se izriče i mjera bezbjednosti zabrane prisustvovanja određenim sportskim priredbama.

Podsjetimo, brutalna tuča između Kalinića i Krkovića dogodila se neposredno pred početak utakmice Crvena zvezda – Partizan. Prema informacijama iz hale gdje se tuča dogodila, do sukoba je došlo u VIP loži i to sve, navodno, zbog mjesta sjedenja. Krković je krvave glave napustio dvoranu, dok je poznati glumac ostao da navija i prati meč do kraja, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh