Svaštara

Horoskop za vikend: Čarobni dani su pred nama – iskoristite magiju Mjeseca

Vikend horoskop – svu astro pažnju u narednim danima uzima njegovo veličanstvo Mjesec… Evo kako će uticati na našu energiju i sudbinu…

Horoskop - eZadar - RTL

Horoskop za vikend – astro prognoza do 8. aprila 2019. godine!

Ukoliko već dugo planirate da pokrenete nešto novo, petak će biti idealan dan, budući da nam Mlad Mjesec u Ovnu daje mogućnost da postavimo jasne ciljeve i ostvarimo svoje ambicije. Ova energija nas podržava da donesemo sveže i nove odluke jer se u nama budi snažna energija, koja nas vodi do brzih i efikasnih rešenja. Sve što nam je potrebno, jeste malo strpljenja i više fokusiranosti!

Ovaj dan možete iskoristiti kako biste preduzeli konkretne korake i pokrenuli neki novi projekat. Vrijeme je da se oslobodimo svih starih stvari i napravimo prostor za novo!

Sa Mjesecom u Biku, vikend provedite uživajući u svojim čulima. Ovaj Mjesec je pravi hedonista, tako da možete otići u neki restoran, sa neobičnom hranom, budući da će Mjesec napraviti konjunkciju sa Uranom. Iskoristite vrijeme da budete bilo gdje, gdje se osjećate udobno, kao kod kuće. Boravak u prirodi takođe može biti sjajno rešenje koje će vas osloboditi nervne napetosti, piše “Profesionalna astrologija“.

U nedelju, Merkur obrazuje se*stil sa Saturnom u Jarcu, pa ćete se naći pred nekom važnom odlukom. Ovaj aspekt nam daje dobru fokusiranost i mogućnost da budemo jasni i precizni u svojim namjerama. Odluke koje budemo donijeli, mogu se ticati karijere ili važnog životnog pitanja.

Ukoliko već duže vrijeme čekate na realizaciju neke ideje, možete pronaći efikasno rešenje. Možda ćete se sjetiti važnih momenata iz prošlosti koji žele da vam prenesu bitnu poruku. S obzirom da će Mjesec obrazovati se*stil sa Venerom i Neptunom, dan je idealan da ga provedete u finoj atmosferi, uz muziku, ples ili pak, odlazak u poslastičarnicu. Čula i mirisi se bude, pa gdje god da se nađemo, stvaramo čaroliju!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh