Svaštara

4 horoskopska znaka kojima će Mlad Mjesec u aprilu najviše poremetiti život

Početak godine bio je više nego uzbudljiv

Mjesec, djevojka - Ilustracija

Prva sezona pomračenja pogodila nas je na samom početku i poslednjih meseci mučio nas je Mesec koji je čas bio pun, čas krvav, a uz sve to imali smo i retrogradni Merkur, piše “Telegraf“.

Sada trebamo da se pripremimo za mlad Mesec koji nam dolazi 5. aprila. Iako nećemo svi biti u mogućnosti da ga vidimo i te kako ćemo ga osetiti. Sa mladim Mesecom u Ovnu bićemo pod uticajem ne samo ambicioznog i strastvenog vatrenog znaka, već i pod uticajem prosvetljujućeg i filozofski nastrojenog Meseca.

Iako ćemo svi osetiti uticaj ovog položaja planeta i znakova, ipak će neki biti podložniji. Mlad Mesec nudi nam sjajne mogućnosti, donosi zanimljive prilike i namere, ali i neke izuzetne bonuse. Ovo su znaci kojima će se Mlad Mesec najviše mešati u život.

Ovan

Sada ste u centru pažnje i kao da zvezde otvaraju novi portal u vaš život kako bi želje vašeg srca došle do svog ispunjenja. Napravićete značajan napredak u odnosu na druge. Razmislite lepo o svemu što želite i napravite plan od samog početka do kraja.

Rak

Ovaj Mlad Mesec je posebno specijalan za vas. Uticaće na vašu karijeru, dobićete priznanja za vaš trud i ostavićete sjajan utisak na ljud eoko vas. Sada je vreme da razgovarate o vašim sposobnostima i ambicijama i posejete seme za buduće akcije. Nemojte da se bojite da naglas izgovorite vaše želje jer će vam nebo kao eho uzvratiti i biće uslišene.

Vaga

Sa Mladim Mesecom u Ovnu, udruživanje i obavezivanje biće vam u prvom planu pa ćete ih dobro osmotriti i iskoristiti. Uvek ulažete vaše srce i dušu u sve veze i partnerstva, bilo da je reč o ljubavi ili poslu, što nažalost znači da ste vi ti koji povuku veći teret od ostalih posebno kada je reč o emocijama. Šta da uradite da to ispravite? Predlažemo vam da iskoristite neko vreme da preuredite neke preko potrebne razgovore ili pregovore.

Škorpija

Ovaj period napraviće mali nered u vašem rasporedu. Stvari su možda malo olakšane nego što su bil eprošlog meseca kada je Merkur bio retrogradan. Sada ćete primetiti da se vaš raspored puni projektima i novim prilikama. Imaćete mnogo obaveza i moraćete da uložite dosta truda kako biste sve postigli. Veoma je važno da pronađete malo vremena i za sebe jer je ovo veoma stresan period, zato je važno da pazite na sebe i da vam zdravlje ne trpi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh