Svaštara

Uz ovaj trik svaki muškarac će se zaljubiti u tebe

Ako ste se pitali šta to neke žene tako lako navedu muškarce da se zaljube u njih, evo odgovora. Svi znamo neke od tih žena u koje se jednostavno zaljubi skoro svaki muškarac koji ih vidi.

No image - Haber.ba

Možda djeluje da one ne rade ništa naročito kako bi ih zavele, a opet, uspijeva im da zavedu svakog, piše “Mondo“.

Uz pomoć savjeta stručnjaka za veze Džejmsa Alena Hanrahana i vi ćete moći da navedete muškarca da se zaljubi u vas, kada saznate koje to tri stvari privlače muškarce.To je jedna od tajni žena koje mogu da zavedu bilo kog muškarca – ne jure one muškarce, nego obrnuto.

Žena koja zna kako da zavede muškarca neće sjediti i čekati da vidi šta će on da uradi. Ona će nastaviti sa svojim životom kao da joj je baš taj muškarac posljednje na pameti. I pustit će njega da ‘uradi sav posao’ – da joj priđe, pozove na sastanak i isplanira taj sastanak.

Stručnjak za veze tvrdi i da ove žene znaju ključnu stvar o muškarcima – da oni uživaju i osjećaju se zadovoljno kada vas usreće. Ukoliko muškarac ima osjećaj da cijenite to što radi za vas i usrećuje vas – jer na taj način prihvatate ono što vam on nudi i praktično mu zahvaljujete – na dobrom je putu da se zaljubi u vas, tvrdi Džejms. Kada muškarac počne da se zaljubljuje u vas, lako je postati nestrpljiv. Želite da znate kada ćete se opet vidjeti, kada će vas zvati, kakvi su mu planovi…

To je sasvim razumljivo, ali ako želite da ga navedete da se zaista zaljubi u vas, budite strpljivi. Pustite da se interakcija među vama odvija prirodno, da biste vidjele kako će se on snaći u tome, savjetuje stručnjak za veze.

Žene koje mogu da zavedu svakog muškarca puštaju da ih oni jure i da dokažu da vrijede u tom procesu, iako ponekad možda žele da ga pozovu“, ističe on.

Dakle, strpljenje je vaš prijatelj, zato čekajte da vidite koji je njegov sljedeći korak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh