Svaštara

April će biti savršen mjesec za ova 3 horoskopska znaka

April je najbolji mjesec u 2019. godini za ova 3 znaka Zodijaka!

No image - Haber.ba

Iako je april poznat po kišama, on svakako donosi predivne majske cvjetove. Međutim, ovaj april je prepun promjena i retrogradnih pokreta, tako da sve znakove Zodijaka čeka nešto zanimljivo.

Međutim, za naredna tri horoskopska znaka sa naše liste, april će biti najljepši mjesec u godini.

Otkrijte o kojim znacima je riječ.

Ovan

Ovo je vaša sezona i bez sumnje će biti veliki u svakom smislu te riječi. Sunce, Merkur i Venera će biti u vašem znaku ovog mjeseca, tako da će vaša harizma dostići novi nivo. Obavezno proslavite ovaj mjesec. Ne zaboravite da se zabavite!

Lav

Astrolozi predlažu da april iskoristite za zaista potreban i dugo očekivani odmor. Položaj zvijezda je u vašu korist, zato koristite ovaj period najbolje što možete. Zbog putovanja Sunca, Venera i Merkura u Ovnu, vi ćete biti puni energije. Neki Lavovi će konačno moći da naprave pauzu, tako da se nemojte bojati reskirati.

Strijelac

Ovo izgleda kao vaša sretna godina. Vaša vladajuća planeta putuje kroz vaš znak, proširuje vaše horizonte i daje vam puno uzbuđenja. Jupiter započinje retrogradni pokret u vašem znaku, što znači da će tamo biti više vremena. Osim toga, Sunce, Merkur i Venera će potresti vašu petu kuću ovog mjeseca, tako da će sve biti u redu. Bez obzira da li se zaljubite ili ćete probuditi kreativnost, sada je vrijeme da zasijate, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh