Svaštara

Dnevna doza dobrog horoskopa: Kvadrat Merkura i Neptuna donosi čudesan preokret u životu

Dnevni horoskop – kada nam krila ljubavi donesu sreću i daju snagu da se borimo za ljepšu budućnost…

Horoskop - Savjetnica.com

Dnevni horoskop – kvadrat Neptuna i Merkura donosi život u oblacima, iluzije i slatke snove, piše “Lovesensa“.

Ovaj aspekt pozitivno će uticati na ljubav, ali na polju karijere bolje je da izbjegnete donošenje važnih odluka. Međutim, jedan znak Zodijaka uspjet će sve da peokrene u svoju korist…

Dragi Ovnovi, Saturn u Jarcu daje krila ljubavi i pomaže da se vaša romantična veza razvija. Prisustvo Plutona čini da više pažnje obraćate na detalje i sada tačno vidite gdje ste u prošlosti griješili kada je ljubav u pitanju. Imate pravo romantično srce i spremni ste svakog dana da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega. Zvijezde ljubavi su vam osvjetlile put.

Slobodni Ovnovi uspjet će da kontrolišu svoj ego i ponovo se vraćaju u igru ljubavi. Potraga za srodnom dušom nije jednostavna i nemojte se razočarate ili odustati ako se već duže vrijeme ne pojavljuje osoba koja bi vam se dopala. Budite strpljivi i vjerujte u ljubav, a jedan susret mogao bi zaista da vas pozitivno iznenadi.

Na poslu je napeta atmosfera i pod pritiskom ste, ali sada je važno da pokažate koliko ste sposobni. Najveći kvaliteti primijećuju se u teškim situacijama, pa ukoliko dokažete koliko vaš rad vrijedi, očekuje vas unaprijeđenje ili veća zarada. Poslije ove trke za uspjehom imat ćete vremena da predahnete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh