Svaštara

Savjeti koji vam mogu pomoći da izgledate mršavo: Izbjegavajte greške prilikom odabira odjeće

Da biste izgubili kilograme, ne morate biti na strogoj dijeti. Ponekad je potrebno samo nekoliko urednih trikova i izbjegavati vrlo popularne greške prilikom odabira vaše odjeće.

No image - Haber.ba

Pokazat ćemo vam situacije u kojima odjeća može pomoći da izgubite više kilograma i postati vitkiji sa samo nekoliko brzih poteza,pise Novi.

1. Ne odjevajte širokoj odjeću.

Iz nekog razloga, mnoge djevojke misle da će široka odjeća sakriti više kilograma koje imaju. Ali ovo je sasvim netočna točka gledišta: vunena odjeća samo čini siluetu veću. Zato biste trebali nositi kratku jaknu umjesto dugog trokuta.

I nemojte se bojati svijetlih boja: najvažnije je odrediti koje kombinacije boja odgovaraju vašem izgledu najbolje.

2. Odaberite izgled crno-bijele boje.

Jednobojni odjevni predmeti mogu vas učiniti mršavijim. Na primjer, ove maslinaste uniforme. Na taj način, oblik “izravnava” i nije preopterećen dodatnim detaljima.

3. Odaberite pravu tkaninu i krojenje.

Skupa odjeća od tankih, čvrstih tkanina samo će istaknuti nedostatke vašeg tijela.

Slika na lijevoj strani prikazuje strašan izbor tkanina, nepogrešiv uzorak i slab krojenje. Desna slika pokazuje puno bolji izbor tkanina, tisak je svjetliji i zanimljiviji, a V-vrat je povoljan. Usput, na obje haljine postoji pojas, ali oni rade samo na odjeću koja je dobro napravljena.

4. Budite oprezni s kontrastima.

Slika s lijeve strane kombinira nekoliko grešaka. Prvo, jer postoji toliko kontrast između gornjeg i donjeg dijela, oblika su vrsta podijeljena na dva, što ih čini masivnima. Drugo, takav džemper neće učiniti da izgledate elegantnije ili vitko, piše Bright Side.

Izaberite odjeću tako da vrh i dno su tamni ili svijetli i ne izlažite se kontrastnim bojama. Ako želite dodati svijetlo mjesto, na elegantan način, na primjer, možete dodati donji sloj crno-bijele boje pomoću svijetlih hlača i majice koja izgleda mnogo bolje s tamnom jaknom. Nemojte ga pritisnuti.

5. Nemojte se bojati pruga.

Čista vertikalna traka automatski baca nekoliko dodatnih kilograma. Općenito, sve okomite linije na odjeći čine vizualno sitnijim oblikom, čak i niz gumba će napraviti trik. Ali nemojte zaboraviti ravno leđa i siguran hod – ti potezi nikada ne mogu nauditi.

6. Prestanite nositi neobične dodatke.

Na lijevoj slici, kombinacija “tamne majice – svijetle hlače” ponovno dijeli oblik u dva dijela. A ogromna torba sa smiješnim prugama čini sliku čak i teţom.

Dodajte svijetle vrhove, riješite se vrećice i slika se dramatično mijenja.

7. Budite oprezni s natpisima.

Pazite na ispise. Nemojte odabrati odjeću s ogromnim neurednim otiscima. A ovaj stil “pidžame” neće odgovarati svakoj djevojci.

8. Koristite naglaske za izravnavanje tijela.

Učinite sve što možete kako biste izravnali siluetu – koristite okomite pruge (kao na ovim hlačama) i druga pribora (duge naušnice).

Također, nemojte skrivati ​​noge ispod neformiranog pletenog hlače. Dobro prilagođen vrh je savršen izbor.

9. Dodatni slojevimi su su poželjni.

U ovom primjeru pokazat ćemo kako napraviti savršenu odjeću. Jednobojna plava haljina s plisiranom suknjom vrlo dobro poravnava oblik, ali odijelo izgleda još skladnije s jaknom.

Usput, nemojte zaboraviti okrenuti rukave: uvijek će vam izgledati malo pomalo bezbrižno i pomoći će vam da izgubite nekoliko kilograma.

I još nekoliko savjeta
Odaberite odgovarajuću odjeću: kao što smo već rekli, široka odjeća učinit će vas još većom, a uska odjeća će istaknuti vaše problematične dijelove.
Pokušajte nositi odjeću od V-vrata, također ima “čarobnu” osobinu koja vam čini da izgledate mršavo.
Izaberite jednostavan krojenje bez dodatnih detalja i ne nosite sjajne tkanine.
Budite oprezni s nakitom: naušnice i ogrlice koje su prevelike mogu uništiti vašu sliku.
Stilista Latypova Elmira posebno za Bright Side


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh