Svaštara

Nije život Instagram: Srbijanski influenceri otkrili mračnu stranu popularnosti

POSLJEDNJIH dana na društvenim mrežama nemoguće je izbjeći video koji su snimili srpski influenceri, a u kojem su otkrili da se iza savršenih fotografija na Instagramu krije mračna istina. Video je dosad pregledan više od 380 tisuća puta.

Snimanje videa s naslovom “Nije život Instagram” pokrenula je Dunja Jovanić, a u njemu su joj se pridružili najpoznatiji srpski influenceri poput Zorane Jovanović Zorannah, piše “Index“.

“Samo sam u jednom vlogu pokazala kako plačem i u jednom storyju. Tad su mi svi govorili da samo tražim sažaljenje. Ljudi misle da sam samo osoba iza ekrana, sa storyja, da stalno pjevam i glupiram se”, istaknula je Dunja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh