Svaštara

RODILA JE OSMORKE, SNIMILA FILM ZA ODRASLE PA SE POVUKLA: Ona poslije 10 godina izgleda ovako!

Prije nego je ostala trudna s osmorkama, Nadija je imala već šestero djece iz prethodnih pet procesa vještačke oplodnje.

Natali Sulman s osmorkama - Fokuzz.com

Prije deset godina, tada 33-godišnja Amerikanka Nadija Suleman zaintrigirala je javnost nakon što je objavila da se podvrgla postupku vještačke oplodnje i ostala trudna sa osmoro djece, iako je već imala šestoro. U tom trenutku je bila nezaposlena i samohrana majka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Turkey Trot 5k Tradition…#FamilyRun #HappyThanksgiving #VeganThanksgiving

Objavu dijeli Solomon Family (@nataliesuleman)

Nakon što se povukla iz javnosti, krajem 2017. godine dala je intervju za “Dejli Mejl”, u kojem je ispričala da se konačno osjeća smireno pošto je prevazišla finansijske probleme i odgajanje čak 14 djece, što ju je u nekim trenucima dovodilo do ivice samoubistva.

Prije nego je ostala trudna s osmorkama, Nadija je imala već šestoro djece iz prethodnih pet procesa vještačke oplodnje. Osmorke koje su na svijet stigle u 2009. godine jedini su poznati slučaj osmorki, a da su sva deca preživjela. Dvije djevojčice i šestorica dječaka danas su razdragani školarci.

Kako bi zaradila novac za svoju mnogobrojnu porodicu, Nadija je snimila po*no-snimak i prodavala svoje golišave fotografije, a 2014. godine je čak bila i proglašena krivom za prevaru u vezi sa socijalnom pomoći. Natali je tada rekla da je ona bila samo naivna i žrtva svog menadžera. Danas radi kao porodična savjetnica pola radnog vremena i pomaže ljudima koji imaju problema s alkoholom i narkoticima.

– Bila sam jako nezrela, sebična i blesava što sam rodila 14 djece i nisam mislila na posljedice. Imala sam misiju, jednostavno sam htjela puno djece. Sad ne mogu ni da zamislim drugačiji život – kazala je ova majka.

Danas, uz malu platu, preživljava, kaže, i od kupona za hranu koji su vrlo popularni u Americi.

Porodica živi u dvosobnoj kući. Kaže da je njihov odnos kao i u svakoj porodici – svađaju se, mire, vole, igraju i tako u krug, piše “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh