Svaštara

Astro vodič za glavne osobine horoskopskog znaka: Šta sve treba da znate o rođenima u znaku Djevice

Za ženu rođenu u znaku Djevice važi da je vrlo saosjećajna i odgovorna, dok se za muškarce rođene u ovom horoskopskom znaku smatra da imaju tajanstvenu prirodu…

Djevica - Net.hr

Žene rođene u znaku Djevice

Karakter

Djevica je analitična, precizna, marljiva, metodična, praktična, preopširana, plemenita, požrtvovana, spretna, Djevica voli da bude o svemu obaviještena ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. Nervira je primitivizam bilo koje vrste, indiskrecija i tračarenje. Od Djevice nećete nikada čuti nešto neumjesno, ona dobro zna kako da se postavi u određenom momentu.

Ona brine o sitnim stvarima,vrlo je saosjećajna prema bolesnima, starima, bolećiva je i vrlo odgovorana prema djeci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila sretna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem. Djevica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je uvijek drugi primete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, plijeni otmjenošću, uzdržanošću, Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje, bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Djevica umije rafinirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se dopada.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Djevicom, Škorpijom, Ribom i Jarcem.

Najčešće profesije: socilajni radnik, pisac, ekonomista, profesor, novinar, dizajener, slikar, arhitekta, psiholog.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osjetljivi organi: želudac, žuč, srce na nervnoj bazi, oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa očima, limfni sistem.

Najbolji dan, broj i planeta koja ima na nju najveći uticaj: srijeda, broj 6, Merkur, Uran i Pluton.

Omiljena boja: terakot, petrolej, tamno zelena, boja starog zlata.

Drago kamenje i plemeniti metali: sardoniks, platina, žad, malahit, topaz, ćilibar.

Omiljeno cvijeće i životinje: od cvijeća – lavanda, valerijana, orhideja, ljubičica, žuta ruža, a životinje su psi i mačke.

Omiljeni odjevni predmet – elegantan tašna moguće od reptila, ništa napadno, klasični kostimi, elegantni kišni mantili postavljeni krznom, kvalitetne cipele.

Muškarci rođeni u znaku Djevice

Karakter

Kod laika nepopularan znak, od strane stručnjaka cijenjen, sa najvećom kontradiktornošću u sebi jer uvijek zadržava dozu tajanstenosti. Za žene koje traže mačo tip muškarca, Djevica nije pravi izbor, naročito ako traže muškarce sa vrlo jednostavnim karakterom, što Djevica svakako nije. Ako imate čelično strpljenje i znate tačno šta hoćete od života, veze, braka, od njega i ako ste jakog karaktera slobodno se upustite u vezu sa Djevicom. Ako ste nježan tip žene, nesigurni u sebe, očekujete pažnju, razumijevanje, sve ćete to dobiti od Djevice, u početku. On je tu da vam pomogne da odrastete, ako vam ne pođe za rukom, ostaviće vas da odrastate sami sa svim traumama odrastanja u kojima on neće učestovati, ne zato što ne želi, već zato što zna da kroz sve to morate da prođete sami.

Na Djevicu se uvijek možete najviše osloniti, ako umijete da mu priđete, da ga osvojite, ili bar zainteresujete za sebe. Glavna osobina ovog znaka je da tačno zna šta hoće, zna i kako bi to trebalo izvesti, ali oklijeva kada treba da krene u akciju. On uvijek razmišlja daleko unaprijed i pokušava da predvidi sve eventualne mogućnosti sa kojima može biti suočen i želi uvijek da bude spreman ako iskrsne nešto nepredvidivo. On nije proračunat, on je samo oprezan jer ne voli iznenađenja. Može biti sklon napadima bijesa i nervoze. Vjerovatno ćete biti iznenađeni kada pokaže neku mračnu nekontrolisanu stranu svoje priroda koja odskače od uobičajenog ponašanja.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Djevicom, Škorpijom, Ribom, Jarcem.

Najčešće profesije: inženjer, ljekar, dizajner, arhitekta, programer, novinar, pisac, slikar, muzičar, kompozitor, kuhar, porizvođač hrane, odgajivač konja, veterinar, vlasnik pet šopa, poslastičar, ugostiteljk, farmaceut, pronalazač, meketar, baštovan, ribolovac, akvarista.

Bolesti od kojih najčešće boluje, osjetljivi organi: stomak, loš metabolizam, srce, pritisak, glavobolje.

Najbolji dan i planeta koja ima na nju najveći uticaj: srijeda, Mjesec, Venera, Jupiter

Boja, drago kamenje, cvijet, omiljena životinja: sve nijanse plave, safir, akvamarin, biser, a cvijet lokvanj, bijela ruža, orhideja. Omiljene životinje su delfin, zlatna ribica, žaba.

Omiljeni odjevni predmet: umije da se dotjera ako je to neophodno i tada izgleda tako da ne možete da mu odolite. U svari njemu od garderobe sve ‘leži’ jer umije sa šarmom da nosi bermude koje najviše voli, komotne majice, sportsku odjeću. Voli sve što je udobno, cipele od najfinije kože, kačket, pecaroški prsluk, piše “Astrozenit“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh