Svaštara

Fitness horoskop: Za Lavice je ples, a za Djevice pilates

Svima nam više odgovara jedna aktivnost, za razliku od druge. Ali jesi li se ikad pitala zašto baš uživaš u jogi? Ili zašto puno više voliš planinariti nego trčati?Puno toga vezano za fitness je zapravo povezano s našom osobnošću, posebno ako želiš uspostaviti dosljednu rutinu.

Vježbanje - Žena.hr

I iako okretanje zvijezdama za pomoć nije baš najznanstvenija metoda, zapravo nas uči vrijednu lekciju: Ne radi se samo o tome da ti se sviđa tvoja vrsta tjelovježbe, već i da radiš nešto pomoću čega ćeš pronaći mentalnu ravnotežu, zajedno uz fizičku. A ako ništa drugo – astrologija je zabavna, stoga nastavi čitati i pronađi svoj idealan fitness:

OVAN

Spinning

Za rođenu natjecateljicu poput tebe, ne postoji ništa uzbudljivije nego vidjeti svoje ime na popisu najboljih, a visokoktansko okruženje bilo kojeg spinning treninga može te zadovoljiti. Spinning je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 60 minuta, a takva vrsta treninga daje ti još nešto važno, a to je osjećaj zajednice. Uživaš u pozitivnoj energiji i znojenju u sobi punoj ljudi, a kad se zaželiš samoće i mira – tu je uvijek pravi bicikl i uživanje u prirodi, piše Žena.

BIK

Trčanje

Svaka Bikica zna da joj vježbanje nije baš najdraža stvar na svijetu. Ali zahvaljujući Veneri, ti si osoba koja traži ugodu i nova osjetilna iskustva – poput dobre čaše vina ili još bolje, čokolade.

Naš najbolji savjet za tebe je upravo ovaj: Ako je uključivanje osjetila ono za čim žudiš, uputi se na svježi zrak i uživaj u trčanju ili energičnoj šetnji. Zadrži interes i angažiranost na način da svaki dan isprobaš neku novu rutu, a kad jednom uspostaviš naviku, tada će do izražaja doći tvoja poznata upornost i prije nego trepneš okom – prijavljivat ćeš se za maratone.

BLIZANCI

Tenis

Dvije riječi: Nađi partnera/icu. Tenis je pouzdan i znanstveno dokazan način za bilo koju osobu koja želi motivaciju, ali posebno za tebe koja si jako društven znak. Ne samo da tenis ne možeš igrati bez partnera, nego je njegov tempo u potpunosti usklađen s tvojim brzim intelektom.

RAK

Joga

S obzirom da imaš tu tendenciju dopustiti osjećajima da prevladaju, potrebna ti je neka vrsta meditativne vježbe koja će te držati na zemlji. Joga ti dopušta da osjetiš svaki pokret, točno ono za čim žudi tvoja osjetljiva priroda, dok ćeš istovremeno trenirati svoj mozak i osloboditi se nepotrebnih osjećaja.

LAV

Ples

Lavice vole pozornicu i svjetla reflektora stoga je bilo kakav ples tjelovježba po tvom ukusu. Odaberi bilo koji trening koji uključuje koreografiju, pokrete, super glazbu i energičnost i spremna si!

DJEVICA

Pilates

Obožavaš detalje, zbog čega si idealna kandidatkinja za tjelovježbu kojoj je naglasak na oblikovanju. Naš savjet je da se upišeš na neki tečaj pilatesa koji uključuje i meditaciju ili istezanje jer su ti itekako potrebni ti trenuci u kojima možeš biti sama sa svojim mislima i jednostavno postojati. Na taj način ćeš ojačati svoju srž – fizički i psihički.

VAGA

Barre – kombinacija pilatesa i baleta

Ravnoteža je ključna kako bi savladala ove zeznute pokrete koji su dio Barre treninga – jedinstvene kombinacije pilatesa i baleta, a čiji je cilj omogućiti prekrasan tonus mišića, izdržljivost, fleksibilnost i eleganciju kardio treningom i treningom snage. Budući da ti je fitness ravnoteža važna, tjelovježba koja uključuje cijelo tijelo je upravo ono što ti treba.

ŠKORPION

Boks

Svi Škorpioni znaju da je intenzivnost velik dio njihove osobnosti. Upravo zbog toga ti odgovaraju tjelovježbe koje te guraju do apsolutnog maksimuma, baš kao što to radi boks, a uostalom, odličan je za borbu protiv svih mentalnih demona.

STRIJELAC

Planinarenje

Živiš za avanture, zbog čega se tvoje najdraže aktivnosti događaju na svježem zraku, a rijetko kada se čine kao vježbanje jer za tebe one znače nova iskustva koja možeš dodati na svoj popis ostvarenih želja. Ti si tip osobe čiji odmor iz snova prije svega uključuje akciju stoga planinarenje predstavlja tvoj idealan fitness odabir.

JARAC

Sportsko penjanje

Voliš aktivnosti koje su fizički zahtjevne i emocionalno te podižu – to je kombinacija koja ti pomaže utišati tvoju unutarnju kritičarku. Tvoja kompetitivnost i odlučnost gurat će te sve do vrha, stoga je sportsko penjanje tvoja idealna tjelovježba, bilo da se radi o penjanju po stijenama ili dvoranskom penjanju.

VODOLIJA

Trampolin

Kao i sa svime drugime u životu, privlači te sve što je neobično i nekonvencionalno. Tvoj slobodni duh uživa u skakanju i divljoj zabavi, ali također uživaš u svim neuobičajenim sportovima poput antigravitacijske joge ili skijaškog trčanja. Ustvari – tvoja beskrajna mašta može te odvesti bilo gdje!

RIBE

Stojeće veslanje

Tvoja idealna tjelovježba vraća te u tvoj horoskopski svijet – vodu. Ribe su odlične u svim vodenim sportovima, a posebno kad se radi o nečem zanimljivom kao što je stojeće veslanje. Plus, predivno okruženje veslanja izvanredno je za meditaciju i razmišljanje, važne aspekte tvog postojanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh