Svaštara

Horoskop za vikend: Saznajte šta nam donosi Mars u znaku Blizanaca

Horoskop za vikend, do 1. aprila 2019. godine – iz mirne energije prelazimo u dinamičan periodu, prepun maštanja i lutanja!

Horoskopski blizanci - Twitter

U petak i subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mjesec praviti. On će do subote ostati u znaku Jarca, a budući da će u petak obrazovati konjunkciju sa Saturnom i Plutonom, biće ključno da se odmorimo. Ova atmosfera nas poziva na tišinu i boravak na mjestu koje će nam omogućiti da se energetski regenerišemo, kako bi naše tijelo bilo spremno na predstojeće aktivnosti. Mjesec u Jarcu ponekad ima tendenciju da vrati stara sjećanja, a budući da će se susresti sa Saturnom i Plutonom, eto prilike sa osvijestimo i transformišemo sve te emocije u nešto pozitivno!

U subotu, Mjesec ulazi u znak Vodolije, pa je pred nama vikend susreta, druženja i razmjena ideja. Budući da se Mars nalazi na posljednjem stepenu znaka Bika, obratite pažnju kako ne biste reagovali previše impulsivno, budući da posljednji stepenovi mogu ukazati na određene izazove ili neprijatne situacije. Stoga, svu pažnju preusmjerite na pozitivno, izađite na neko mjesto na koje nikada niste i radite sve ono što budi vašu autentičnu prirodu, piše “Profesionalna aastrologija“.

Nedelja je dan kada Mars ulazi u znak Blizanaca u kojem će boraviti sve do 16. maja. Iz jedne stabilne i postojanje energije (Mars u Biku), ulazimo u period dinamičnosti i naglašene mentalnosti. Potreba ovog Marsa može biti da paralelno obavlja aktivnosti, pa će biti važno da se naoružamo strpljenjem. Osjetite svoje prioritete i dajte sebi vremena za sve što radite. Možete praktikovati npr. brze šetnje, jer je za Marsa u Blizancima ključno uzemljenje, budući da ponekad može biti previše u svojim mislima. Njegova poruka bi bila “Neka ti smirenost prestiže brzinu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh