Svaštara

ŠOK ZA CIJELI GRAD, ZNAO I MUŽ: Supruga (31) rodila dijete, a otac je…

31-godišnja žena lišena je slobode u Italiji, u gradu Prato (regija Toskana). Njoj su odredili kućni pritvor, a sumnjaju da ima dijete staro sedam mjeseci čiji je otac dječak!?

Porođaj - Blogspot.com

Dječak je navodno bio star samo 13 godina kada je žena počela s njim spavati, a danas ima 14 godina. Pod istragom je i suprug žene koji je znao da dijete nije njegovo, ali ga je priznao. Par ima i sina starog 11 godina, ali u policiji su sumnjičavi pa istražuju da li je i to dijete suprugovo ili ga je žena rodila nakon eventualne afere s nekim puno mlađim, piše “Doznajemo.com“.

Vlasti su slučaj počele istraživati početkom mjeseca. Corriere della Sera piše da im se obratila majka dječaka. Tvrdila je da je prijateljica familije dječaku davala instrukcije iz engleskog.

Corriere della Sera piše da im se obratila majka dječaka. Tvrdila je da je prijateljica familije dječaku davala instrukcije iz engleskog.

– Moj sin je bivao nervozan, sve je manje jeo, loše je učio. Pitala sam ga šta nije u redu. Povjerio mi se da je kriva ta žena, da ga želi za sebe. Dodao je da više ne želi ići kod nje i da dijete koje je upravo rodila nije suprugovo već njegovo – izjavila je majka dječaka.

Osumnjičena je u kućnom pritvoru od utorka. Na njenom kompjuteru našli su dječju po*nografiju. Tužilac Giuseppe Nicolosi je potvrdio da je žena dječaku slala poruke. Prijetila je da će se ubiti jer je dječak htio prekinuti vezu s njom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh