Svaštara

Horoskopski parovi savršeni za krevet, ali ne i vezu

Osim što su kompatibilni u krevetu, oni nemaju ništa zajedničko. Pogledajte koje su to astro kombinacije.

Par - Twitter

1. Lav i Ovan

Ovan želi da proba nove stvari, a strastveni Lavovi su otvoreni za sve. To ih čini savršenim parom, ali samo u krevetu. U vezi i Lav i Ovan su stvarno naporni ljudi i žele da kontrolišu svoje partnere.

2. Vodolija i Ribe

Ovi znaci su toliko slični da nikada ne funkcionišu u ljubavi. Ali se*s je odličan, tako da je najbolje rješenje za njih, ako postoji privlačnost, da budu “prijatelji sa povlasticama”.

3. Rak i Bik

Kada ovi znakovi spavaju zajedno, ne radi se o se*su, već o najnežnijoj ljubavi. Ali pošto su oba znaka zaista emotivna, ljubavna afera će se obično završiti nakon prve svađe.

4. Strijelac i Ribe

Ovo je savršen par za se*s za jednu noć i ništa više od toga. Strijelac voli avanture, izlaske i druženje, dok romantične Ribe imaju druge prioritete.

5. Škorpija i Ovan

Se*s između najupečatljivijih znakova mora biti nevjerovatan, ali je veza katastrofalna, piše “Cosmopolitan“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh