Svaštara

MILOJKO KRIJE BOLNU PRIČU: Dva braka i troje djece, a Milijana je sve uništila!

Milojko Bočić (74) pred ulazak u Parove napisao je testament, u kojem je sve što ima ostavio svojoj 53 godine mlađoj vjerenici.

Milojko Bočić i Milijana Bogdanović - Screenshot/YouTube

Naime, nakon teške operacije srca koju je imao prošle godine, Milojko je odlučio da budućoj supruzi Milijani ostavi cijelo imanje u selu Pilatovići i stan u Beogradu, dok njegovo troje djece neće dobiti ništa.

“Milijana je meni dala novi život, a ja hoću da je obezbijedim ako mi se nešto desi. Ne daj Bože, srce može da me izda svakog časa i ne želim da ona ostane na ulici. Zamislite da zatrudni, pa da moja Milijana ostane samohrana majka. Neću da razmišljam da li će imati novca da izdržava dijete”, rekao je Milojko prije ulaska u vilu i počeo da nabraja šta će sve njegova izabranica dobiti.

“Ostavljam joj plac u mom selu Pilatovići, gdje imam jednu staru kolibu od desetak kvadrata i kuću koju sada renoviramo, a koja ima spavaću i dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. Takođe ću joj prepisati i stan na Slaviji u Beogradu, koji sada iznajmljujem. Želim mirne glave da jednog dana odem na onaj svijet”, rekao je Božić, piše “Informer“.

Inače, Milojko iz prethodna dva braka ima troje djece, ali sa njima nije u dobrim odnosima otkako je započeo vezu sa Milijanom. Milojko je objasnio da djecu izuzima iz testamenta jer nisu bili uz njega kada mu je bilo najteže.

“Ne zanima me uopšte što djeca ne podržavaju moju ljubav sa Milijanom. Oni nisu bili tu kada sam bio bolestan i kad mi je ugrađen bajpas. Jedino je mojoj Milijani bilo stalo, ona me je redovno posjećivala i negovala i zbog toga sam siguran da ne griješim što ću njoj ostaviti sve u amanet”, zaključio je Milojko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh