Svaštara

Horoskop za napredovanje i sreću u ljubavi: Ovo su 3 najsretnija znaka tokom proljeća 2019. godine

Kratak horoskop za proljeće – evo koje horoskopske znakove čekuju radosni događaji i lijepe promjene!

Žena - Twitter

Horoskop za proljeće 2019. godine!

Tri zvjezdana znaka zaista mogu da se raduju nadolazećim sedmicama. Pred njima su mjeseci prosperiteta – na ličnom i poslovnom planu, piše “miss7“.

S prvim cvijećem i toplim zracima Sunca dolaze i mnoge promjene. Svejedno da li je riječ o poslu ili privatnom životu – na ova tri znaka Zodijaka će promjene jako djelovati – u pozitivnom smislu!

Bik

Ako sa nečim niste zadovoljni, bez obzira da li je to u tvom privatnom ili poslovnom životu, sada je pravo vrijeme za promjene. Vaša snažna ličnost preuzeće kontrolu i pobrinuće se da donesete važne odluke. Nemojte pri tome zaboraviti da odvojite dovoljno vremena za sebe.

Rak

Nemate više volje da čekate da se problemi riješe sami od sebe. Bilo da je riječ o ljubavi, porodici ili na poslu: odmah preuzimate sudbinu u svoje ruke. Ovog proljeća imaćete pune ruke posla – ali ćete zato na ljeto moći da uživate punim plućima!

Djevica

Tokom proljeća pronalazite novu energiju – kakvu već dugo niste osjetili! Bićete efikasniji na poslu, osjetit ćete navalu kreativnosti i bićete izuzetno motivisani. Sve su to stvari važne za postizanje željenih poslovnih ciljeva. Treba samo malo da pripazite na finansije, odnosno nemojte trošiti na nepotrebne stvari. Onda će se vaš napor zaista isplatiti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh