Svaštara

3 horoskopska znaka kojima će april donijeti brdo novca: Očekujte sreću u finansijama i karijeri!

Tri horoskopska znaka u aprilu će imati velike mogućnosti za novac i rad. Za ova tri znaka slijede lijepe vijesti, ne propustite šansu!

Novac i horoskop - Oranum.com

Blizanci

Već 1. aprila, Blizanci će dobiti nalet kreativnosti, tako da će svi oni koji se bave estetikom, uživanjem i aktivnostima vezanim za rad s djecom imati puno uspjeha do 5. aprila, a retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja može vam pomiješati druženje i prijateljstvo s poslovnim planovima.

Lav

Planeta Venera i planeta Uran prolaze kroz promjene na početku mjeseca i za većinu Lavova donose iznenadan priliv novca, kao i prilike za velike zarade sa rizičnim stvarima, to jest kroz poduhvate ulaganja.

Jarac

Većina Jaraca april dočekuje sa mnogo uticaja punog mjeseca na polju njihove karijere. Ovaj pun mjesec može da donese napredak, ali i neku vrstu unaprijeđenja i mnoge pozitivne dogovore sa nadređenima ako ih imate, piše “Balkans press“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh