Svaštara

Ženama u ovom znaku zvijezde su podarile sve!

U pitanju su žene u znaku Ovna.

Žena u znaku "ovna" - Ilustracija/Blogspot.com

Ona je vječiti i nepokolebljivi optimista, pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Kao i svi, ima mane, a njene su najčešće egocentričnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena i voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru se*su. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice nerijetko je izazov. Kad je zaljubljena osjeća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se osjeća podčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

Prijateljstva sa Ovnicom su vrlo intezivna i one uvijek imaju prijatelje za cijeli život. Prijateljima je nekada teško da razumiju njenu nezavisnost pa je to čest razlog ljubomore drugih prema njoj, prenosi “Aura“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh