Svaštara

DO KRAJA GODINE SVE JE MOGUĆE: Ove horoskopske znakove očekuje životni preokret!

Do kraja godine je ostalo sasvim dovoljno vremena da vam se život okrene u najboljem smjeru!

Horoskop - Telegraf.rs

Sam kraj 2019 će nekim znakovima zodijaka donijeti predivne trenutke.

Oni će imati nevjerovatne događaje u samom finalu 2019. posebno u oblasti ljubavi i prijateljstva.

Očekuju ih predivni trenuci, harmonija, ljubav i ovu godinu će pamtiti po najljepšem mogućem kraju. Puni entuzijazma i u dobrom raspoloženju zakoračit će u novu 2019.

Bik

Bikovi su imali izolovanu godinu, sa malo ljubavnih sastanaka i malim krugom prijatelja. Ali ove zime stvari će se promijeniti preko noći. Konačno će naći svoj krug ljudi, u kojima će biti skrivena njihova nova sjajna ljubav. Bikovi su po prvi put nakon dugo vremena u ravnoteži sa njihovim unutrašnjim bićem, a to je savršena predispozicija za izgradnju dobrih prijateljskih odnosa i nevjerovatne ljubavne priče.

Strijelac

Strijelčevi će ove godine biti iznenađeni količinom ljubavi koju osjećaju sa obje strane – od prijatelja i partnera. Dok je jesen bila prilično teška za njih zima je konačno otvorila put istinske sreće. A kada je u pitanju ljubav u njihovom životu – sve je moguće! Uživat će do kraja ove godine i izgledat će kao da lete u oblacima.

Ribe

Ribe uvijek čeznu za harmonijom, tako da tokom ove zime, konačno osjetiti harmonične odnose u ljubavi i prijateljstvu. Imat će dosta leptirića u stomaku i konačno će uspeti da pronađu ljubav svog života. Nakon dugo vremena osjećaju emocije za koje misle da nisu uopšte sposobni. Takođe će se približiti prijateljima i provodit će dosta vremena zajedno, piše “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh