Svaštara

Bosanka prijeti smrću Radi Manojlović zbog Harisa Berkovića

Bogatašica iz Bosne nije normalna, uzela je Radine slike i bode ih šrafcigerom, tvrdi izvor za srbijanske medije

Haris Berković i Rada Manojlović - Blic.rs

Novi skandal potresa estradu. Naime, prema pisanju srbijanskih medija, Radi Manojlović prijete smrću zbog veze s bh. pjevačem Harisom Berkovićem. Sve je počelo nakon što se Berković fotografirao s jednom obožavateljicom na nastupu u BiH i ne sluteći kakve će to posljedice imati.

Hitna reakcija

Neimenovani izvor za srbijanske medije tvrdi da je upravo ta djevojka uzrok svih problema. Osim što se hvali kako je Berković njen momak, svima pokazuje njihovu zajedničku fotografiju te, navodno, prijeti smrću Radi Manojlović.

– Poručila joj je da će joj neko prerezati grkljan. Djevojka nije normalna, uzela je Radine slike i bode ih šrafcigerom. Prijatelji su upozorili i njene roditelje da moraju hitno da reagiraju, jer je zrela za psihijatrijsko posmatranje, ali oni se prave ludi – kazao je izvor blizak porodici bogatašice iz Bosne, a prenose beogradski mediji.

To nije prvi put da se ova srbijanska pjevačica susrela s ovakvim problemima. U novembru 2017. godine Rada je imala sličnu situaciju kada je pjevačica dobivala poruke od bivše djevojke svog dečka Harisa.

Ljubomorne žene

Prema tvrdnjama srbijanskih medija, javnosti anonimna djevojka tada je Radu tjerala da ostavi Harisa ukoliko želi da spasi živu glavu. Uplašena pjevačica tada je slučaj prijavila policiji. Srbijanski tabloidi tada su došli do prepiske između Rade i djevojke koja joj je otvoreno prijetila.

– Naravno da sam uplašena, jer ne znam s kakvom osobom imam posla. Ali svašta sam preživjela, pa ću i ovo. Žene znaju da budu mnogo ljubomorne i sujetne. Taj polusvijet ne želim da komentiram. Niko me neće razdvojiti od Harisa – izjavila je tada pjevačica za srbijanske medije, koju ove prijetnje nisu omele da nastavi vezu s kolegom.

Turbulentno od početka…

Harisov otac Mirsad u razgovoru za „Dnevni avaz“ nedavno nam je kazao da njih dvoje žive u Beogradu te da se često svađaju. No, da je Radina i Harisova veza od početka turbulentna pokazuje i činjenica da su probleme zbog ljubomore imali i 2016. godine, na početku veze, kada je, prema pisanju srbijanskih medija, Berković uhvatio djevojku da se dopisuje s bivšim momkom Milanom Stankovićem,prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh