Luda planeta

Izmoreni čovjek se srušio u šumi, a onda su mu se počeli približavati vukovi

Reklama “It’s In Our Nature”, Shangri-La hotela je odlično opisala ideju da svi trebamo paziti jedni na druge. Ovaj video traje minutu i pol i vidimo čovjeka kako se kreće kroz hladnu šumu. Umoran je i očajan jer zna da ne može izdržati još dugo.

Vukovi - Youtube

Ono što otežava njegovu situaciju je to da ga u stopu prate vukovi. Kako se približavala noć, a on nije mogao da zapali vatru i ugrije se, srušio se u snijegu. Vukovi su ga ubrzo pronašli i polako mu se počeli približavati. izgledalo je kao da mu nema spasa, piše “Virealno“.

Kada se probudio, desilo se nešto što nije očekivao. Pogledajte i sami ovaj dirljivi video u prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh