Svaštara

Stvari koje ne biste trebali dijeliti

U životu postoje stvari koje trebamo i želimo podijeliti s drugima, ali istovremeno postoje neke koje bismo trebali zadržati za sebe. Ovo su neke od njih:

No image - Haber.ba

 Naušnice 

Jednom kada ih kupite samo ih vi nosite, nemojte ih posuđivati drugima ni ako obećaju da će ih dobro sterilizirati poslije nošenja, piše “Covermagazin“.

Trenutnu plaću 

Nema razloga zbog čega bi neko trebao znati koliko zarađujete ni na što trošite svoj novac.

 Ružne navike koje imate 

Većina ljudi ima neku ružnu naviku, ali nema potrebe da ih drugi saznaju. Osim ako volite biti predmet ismijavanja ili izrugivanja.

Detalje iz bivših veza 

Ili vi imate novi život, pa nema potrebe da se opterećujete prošlošću, ili te osobe imaju novi život, pa nema potrebe da vrijeme trošite na priču o nekome ko se vjerojatno ni ne sjeti da postojite.

Šifre 

Najvažnija stvar koju ne biste trebali dijeliti su šifre emaila i kreditnih kartica. Naravno s članovima obitelji kojima vjerujete potpuno to neće biti problem, ali u svim drugim situacijama te brojke zadržite za sebe.

Daljini popis uključuje:

  • Peškire
  • tastaturu
  • Makaze za nokte
  • Češalj ili četku za kosu
  • Mobitel
  • Šminku

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh