Svaštara

NAJGORI ZNAK U VEZI: Slatkorječivošću osvaja, a onda pokaže pravo lice i rastjera sve

Pripadnici ovog znaka će vas opčiniti slatkorečivošću i pažnjom, a kada vas ulove u svoju zamku pokazat će vam svoje pravo lice koje baš i nije toliko slatko.

Horoskop - Aska.rs

Ovnovi sve rade na svoj način i ne žele da slušaju kritike i prijedloge drugih. Žele da su svi konci isključivo u njihovim rukama, tako da njihovi partneri baš i nemaju neko pravo glasa u vezi. Čak i kada znaju da je sve krenulo u pogrešnom smjeru, neće dozvoliti partneru da preuzme inicijativu i pokuša da popravi stvari.

Od partnera očekuju da ih bespogovorno sluša. Ako se usudi i na najneviniju kritiku, osjetit će njihov bijes i prezir.

Nije sve crno, naravno. Ovaj znak važi za najodanijeg i najlojalnijeg partnera. Osobu koju voli čuva kao malo vode na dlanu, ali jedini problem je to što se to dešava samo ukoliko su uslovi sa početka teksta ispunjeni, piše “Balkans press“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh