Svaštara

Horoskop i ljubav: Koje su vaše idealne godine za ulazak u brak?

Nema veze koliko imate godina ili koji ste horoskopski znak, ako niste upoznali pravog partnera za sebe ne biste trebali uskakati u brak bez promišljanja. Ako imate onog nekog posebnog, zabavite se i provjerite što horoskopski znakovi govore kada je pravi trenutak za izgovaranje sudbonosnog “da”

Horoskop & ljubav - Dnevno.rs

Ovnovi (21.03. – 20.04.)
Ovnovi imaju snažnu volju, impulzivni su i znaju što žele. Zbog toga mogu biti iritirani kada trebaju čekati, a ponekad žure sa stvarima s kojima ne bi trebali. To znači da su spremni pobjeći s dečkom i udati se bez da obavijeste svoju najbližu obitelj. Nemojte srljati. Iskoristite dvadesete godine za uživanje prije nego što se obvežete na život s onim pravim u tridesetima.

Bik (21.4. – 21.5.)
Bik je zemljani znak, pa ne čudi što je prizeman u svojim odlukama. Oni u životu traže zaštitu i stabilnost zbog čega su spremni čekati sve dok ne nađu ono što žele. Ipak, treba imati na umu da Bikovi ne bi trebali očekivati od drugih da ih ispune, već snagu pronaći u sebi samima. Najbolje vrijeme za udaju žene Bika je kad se dogodi, a to je obično nakon 30. godine života.

Blizanci (22.5. – 21.6)
Kod Blizanaca je teško reći kada je pravo vrijeme, jer jedna strana uvijek propituje onu drugu i vodi je u suprotnim smjerovima. Jedne minute sigurni ste da ste našli čovjeka svoga života, a u drugom trenu dvojite o svojim osjećajima. Iako se ovaj vrtlog osjećaja nikad neće promijeniti za Blizance, nakon tridesete počinju više vjerovati svojim instinktima. Udaja nakon 35 nameće se kao odlična ideja.

Rak (22.06. – 22.7.)
Rakovi traže sigurnost i zaštitu u životu, ne dvoje o svojim osjećajima i odlukama i brzo se vežu za suprotni spol. Upravo zato za njih je posve uobičajeno da se udaju u ranoj dobi odnosno sredinom dvadesetih godina.

Lav (23.7. – 22.8)
Lavice ne vole žuriti sa svojim odlukama, a svoj odvažan duh razvijaju s godinama. Upravo zato odlučuju se na izgovaranje sudbonosnog da tek u kasnim tridesetima ili ranim četrdesetim godinama.

Djevica (23.8. – 22.9.)
Djevice se vole držati reda, a tradicionalni odgoj govori im da bi se trebale udati što prije. Zbog toga se mnoge pripadnice ovoga znaka udaju u ranim dvadesetim godinama, iako bi možda trebale pričekati koju godinu kako bi prikupile više životnog iskustva za tu odluku i čin.

Vaga (23.9. – 22.10.)
Vage vole jednostavnost i dosljednost. Ne vole analizirati stvari do posljednjeg detalja, pa se ne vesele velikim i ekstravagantnim vjenčanjima. Ženi Vagi se preporučuje udaja ranije nego ostalim znakovima – od 20. do 25. godine života.

Škorpion (23.10. – 21.11)
Škorpioni su strastveni, a ponekad i posesivni zbog čega su spremi udati se u vrlo brzom roku od upoznavanja partnera. Njihova strastvena narav može izazvati mnoge probleme u braku pa im se preporučuje da ne naprave taj korak prije nego što dobro upoznaju same sebe. Idealno vrijeme za brak im je u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim godinama.

Strijelac (22.11. – 21.12.)
Ljudi rođeni u znaku Strijelca imaju potrebu mijenjati svijet te istraživati sve ljepote koje im on pruža. Nekad im je teško fokusirati se na jednog partnera, pa odgađaju ozbiljno vezivanje. Sredina tridesetih godina za njih se nameće kao najbolje vrijeme za brak.

Jarac (22.12. – 20.1.)
Jarčevi se ponose svojim bliskim obiteljskim i prijateljskim vezama, brzo sazrijevaju i spremni su na ozbiljnu vezu prije drugih znakova. Lojalni su svojim partnerima s kojima rado sklapaju brak u ranim dvadesetim godinama života.

Vodenjak (21.1. – 18.2.)
Vodenjak je jedan od rijetkih horoskopskih znakova koji se nikad ne mora udati. Oni vole biti originalni zbog čega se kreću netradicionalnim putovima. Vodenjaci vole putovati, istraživati svijet i sebe same. Ako pristanu vjenčati se, to je najbolje učiniti u četrdesetim i pedesetim godinama života.

Ribe (19.2. – 20.3.)
Ribe ne vole biti same i brzo sklapaju veze, no istovremeno su veliki sanjari. Zbog tog dualiteta često se pitaju bi li trebali slijediti srce ili svoje snove. Najsretniji su kad upoznaju osoba koja ih je spremna podržati u njihovoj mašti. Najbolje vrijeme za vjenčanje im je sredinom dvadesetih godina života,prenosi Aura


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh