Svaštara

4 horoskopska znaka kojima će život biti pakao do 20. marta

Budući da su Ribe možda najsloženiji znak u Zodijaku, njihova sezona može biti vrlo teška za neke znakove, pa će jedva dočekati 20. mart kad.

Horoskop - TT Group

Ovan

Možda se osjećate kao da imate manje energije nego obično. Treba vam neka strast, koja se vjerovatno neće pojaviti. Međutim, ne dozvolite da vas ovo savlada. U ovom periodu dajte sebi potreban odmor.

Koristite ovu sezonu da se povežete sa svojim unutrašnjim glasom i istražite svoje sposobnosti. Uzmite vremena za sebe, jer će uskoro sve proći.

Lav

Ovaj period će biti zaista emotivan i vjerovatno će doći do fizičkih i intimnih problema. Moguće je da imate ozbiljnih problema s dugovima, porezima ili nekom vrstom nasljeđa.

Pokušajte da ne mislite previše o tome. Uzmite vremena za sebe i zapamtite – ne morate stalno biti pozitivni. Ima vremena i mjesta za sve.

Strijelac

Za većinu Strijelaca, 2019. je do sada bila odlična. Ali sezona Riba će biti malo drugačija. Primijetit ćete da se vaše raspoloženje mijenja češće nego obično i osjećat ćete se kao da ste na pogrešnom mjestu.

Pobijedite ovaj period i napunite baterije jer ćete se vrlo brzo vratiti u igru.

Vodolija

Iako ovo za vas neće biti najgori period u godini i dalje će biti nekih komplikacija. Važno je razmisliti o svom zdravlju, budžetu i odnosu s novcem.

Takođe, tokom ovog perioda bi trebalo da dobro razmotrite vašu vrijednost. Imate li dobar odnos s ljudima koji su vam najbliži? Ne dozvolite da vas drugi iskorišćavaju, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh