Svaštara

Romantika u Mostaru: Prosidba, ljubav, sunce, Stari i Neretva

Brojni prolaznici i turisti, koji su se 8. marta zadesili na mostarskom Starom mostu, svjedočili su nesvakidašnjoj i izuzetno radosnoj situaciji.

No image - Haber.ba

Naime, Šerif Brčaninović iz Živinica je na ovom UNESCO-ovom spomeniku, koji stoljećima spaja obale i ljude, zaprosio je svoju djevojku Sabinu Grbešić iz Tuzle.

Dokaz da romantika još nije umrla, su i ovi mladi ljudi koji će definitivno pamtiti ovaj trenutak do kraja svog života, piše Radiosarajevo.

Pogledajte kako je Šerif Brčaninović iznenadio svoju izabranicu i uživajte u ovom svojevrsnom svjedočanstvu da ljubav još uvijek postoji, a i da mladi znaju šta je romantika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh