Svaštara

Pet horoskopskih znakova koji najčešće postanu slavni

Iako je za slavu i uspjeh potreban trud ili nekakva luda sreća, zvijezde također mogu imati svoje prste u tome.

Žena - Blogspot

Naime, studija provedena na Sveučilištu Connecticut otkrila je u kojim se horoskopskim znakovima najčešće rađaju slavne i poznate osobe.

Strijelac

Ovi avanturisti spremni su za život na rubu baš svakog dana. Oni se često usude napraviti nešto što drugima nikad ne bi palo na pamet, a to im nerijetko donese slavu i obožavatelje, piše Index.

Jarac

Iako za tmurne Jarčeve nije lako povjerovati da imaju karizmu koja je potrebna za slavu, začudili biste se koliko ljudi njihov način razmišljanja i postupanja smatra fascinantnim, čime vrlo brzo stječu vjerne obožavatelje.

Vodolija

Genijalne Vodolije stiču vojsku obožavatelja svojim nevjerojatnim umom i prvotnim dojmom nezainteresiranosti kojim ciljano stvaraju kontraefekt kod drugih i navode ih da se zanimaju za njih još više.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje iznimne prilagodljivosti i otvorenosti prema novim prilikama postižu ono o čemu drugi sanjaju. Ribe su vrlo samouvjerene te od samih početaka poznate osobe gledaju kao sebi ravne.

Ovan

Ovnovi su veliki borci kojima nije teško mukotrpno se potruditi da ostvare ono što su naumili. Oni ne vjeruju u slučajnosti ili sreću i smatraju da je sve ostvarivo ako se dovoljno pomučite to realizirati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh