Svaštara

ASTROLOGIJA – Rođeni preljubnici: Džaba im vjerujete, prevarit će vas kad god stignu!

Da, on ima sklonost da ti nađe zamjenu čim mu na sekund okreneš leđa. Znamo da vas zanima…

Horoskop - Kolektiv.me

1. Ovan

Ovnovi se vole takmičiti s drugima pa ako se ne osjećaju previše poželjno od strane partnera, mogli bi se namjerno naći na teritoriji, na kojoj će pokušati postići da se ljudi bore za njih, piše “Balkans press“.

2. Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali i odanosti pa kad nađu pravog partnera, to je za cijeli život. Ali, postoji začkoljica. Ako počnu osjećati kao da im partner ne pridaje dovoljno pažnje, koju misle da zaslužuju, neće se ustručavati da potraže tu istu pažnju kod nekog drugog.

3. Blizanci

Ovaj znak poznat je po tome što je prilično neodlučan te ima vrlo kratke raspone pažnje, što ga čini prilično sklonim “šaranju”, odnosno čini ga zahtjevnim partnerom, željnim pažnje koju teško da samo jedan partner može pružiti.

4. Rak

Za vrlo emotivne rakove, koji žude za stabilnošću, najmanje je vjerovatno da će prevariti. Ali, s druge strane, Rakovi se i boje da povrijede partnera pa je karakteristično da ostaju u lošim odnosima i da varaju, prije nego da okončaju stvari I krenu dalje. A da li je lakše prevariti ili prekinuti, ostavljamo vama da prosudite.

5. Lav

Lavovi se uvijek moraju osjećati kao glavne filmske zvijezde, a ako im to njihov partner ne omogućuje, vrlo je vjerovatno da će oni varati, bez velike griže savjesti.

6. Djevica

Djevice su poznate po tome što imaju vrlo visoke standarde, a kad njihov sadašnji partner počne podbacivati u njihovom zadovoljavanju, Djevice dolaze u iskušenje da vide nudi li se nešto bolje. Ponekad ne urade ništa, ali…

7. Vaga

Vage vole da flertuju, ali s druge strane, cijene ljubav i romantiku pa je za njih vjerovatnije da neće varati. Ali, ako i prevare, prevarit će emocionalno, jer im je dosadno te im treba neko da im podigne ego.

8. Škorpija

Škorpije su vrlo zavodljivi te nemaju problema s osvajanjem. Ali, kada pronađu partnera, uz kojeg se osjećaju emocionalno i se*sualno ispunjeni, to je za cijeli život.

9. Strijelac

Strijelci su poznati po tome što vole da brbljaju okolo pa je za njih vrlo teško imati tajnu aferu, jer bi i to vrlo vjerovatno izbrbljali. Ali, dokle god je se*s dobar, oni će mirovati.

10. Jarac

Jarci su vjerni i pouzdani, ali ne kada je u pitanju pronalaženje ljubavi. Može im biti stalo, ali još im je više stalo do društvenog uspona. Drugim riječima, ako imaju partnera, ali pruži li im se prilika za napredak u karijeri ili na društvenoj ljestvici na znate već koji način, teško da će se suzdržati.

11. Vodolija

Kada pronađu pravog partnera, Vodolije su uglavnom vjerni. A ako i prevare, teško da će se tu raditi o prevari povezanoj s emocijama, već o zabavi, koju donose npr. flert poruke. Ali, ako zaista volite partnera, prekinut ćete sve igrice sa strane, prije nego one izmaknu kontroli.

12. Ribe

Ribe su pune emocija pa zapravo neće varati, osim ako ne pokušavaju pobjeći iz odnosa, koji više nije tako dobar, kako su mislili na početku. Ali, nakon prevare, ovaj će se znak osjećati jako loše, iako to nije neka utjeha za prevarenog partnera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh