Svaštara

“JEDVA SMO DOBILI DIJETE NAKON 3 GODINE, A ONDA MI JE STIGLA PORUKA OD NJEGOVE BIVŠE: Kada sam ovo pročitala, zamalo da poludim!”

Jedna trudnica sa svima je podijelila šta joj se desilo kada je konačno uspjela da zatrudni. Naime, njenu sreću pokvarila je bivša žena njenog muža, sa kojom ima sina.

Trudnica - Fokuzz.com

Žena je bila presretna što je poslije 3 godine ostala u drugom stanju, a saznala je da će se poroditi u skoro isto vrijeme kada je i rođendan sinu iz prvog braka njenog muža.

Iako su se svi šalili na taj račun, jedan dan ju je dočekala šokantna poruka izrevoltirane bivše žene.

Koji k**ac? Jeste li vas dvoje normalni? To ste napravili namjerno ili šta? Čini mi se kao da ste planirali da vam se dijete rodi na dan kad i moj sin“, pisalo je u uznemirujućoj poruci.

Ona nije imala pojma o tome koliko smo se partner i ja trudili da dobijemo dijete, ali još uvijek sam uznemirena i ljuta zbog toga što misli da sam ja planirala da rodim na rođendan njenog sina. Znam da bi bilo ružno odgovoriti joj da od**be, ali žarko to želim“, ispričala je trudnica, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh