Svaštara

Tri horoskopska znaka kojima mart donosi vatrenu ljubav

Mesec mart je stigao, a sa njim i vladavina Riba. Nekim znacima ovaj emotivan i sanjalački period neće odgovarati, dok će nekim znacima doneti vatrenu ljubav.

Ljubav - Pixabay.com

Ako ste u vezi, ne brinite, onda će vam stvari biti još bolje nego ikada ranije. Dolaskom proleća, biće novih trenutaka ljubavi koje nikada nećete moći da zaboravite, piše “B92“.

U nastavku pročitajte koje znake zodijaka očekuju dani ispunjeni ljubavlju!

Ovan

Kada se radi o ljubavi i promenama na planu ljubavi, druga polovina meseca doneće vam dugo očekivanu promenu. Ulazite u odnos, tražite pravu osobu, a svaka nova ljubavna avantura vas je do sada razočarala. Taman kad ste pomislili da ćete ostati sami, upoznaćete osobu koja će vas toliko impresionirati da nećete znati kako da se nosite sa svim tim navalama emocija.

Strelac

Ako ste u vezi, bez obzira da li je dugogodišnja ili ste u braku, ovo je pravi trenutak za vas. Uživaćete u vezi kao na samom početku. Iako ste u dugoj vezi, emocije ostaju jake i privlačnost među vama stoji na visokom nivou. Sa partnerom ste bolji nego ikada ranije, tako da možete biti počašćeni i romantičnim putovanjem u kojem ćete biti sami i moći ćete slaviti sve dosadašnje ljubavne uspehe.

Ribe

Ako ste spremni na avanturu punu ljubavi, bez sumnje je u martu trena prihvatiti! Da li će ova avantura biti kratkotrajna ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije, otkrićete sami, ali ćete se dugo sećati ovog meseca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh