Svaštara

Hrvatska ministrica u turbo uskoj crvenoj haljini nadmašila samu sebe

Hrvatska ministrica Gabrijela Žalac vrlo često bira modne kombinacije koje privlače pažnju, a u pripijenom, vatreno crvenom izdanju, definitivno nije mogla proći neprimijećeno.

Gabrijela Žalac - tportal.hr

O stajlinzima ministrice regionalnog razvoja i fondova Evropske unije u Vladi Hrvatske puno se puta pisalo, a tokom posjete Dubrovniku gdje se u ponedjeljak održavao seminar Komisije za politiku i teritorijalne kohezije i budžet EU, Žalac se odlučila za usku haljinu u crvenoj boji.

Ministrica je hrabro pozirala u haljini koja prati liniji tijela, a koju je upotpunila s nekoliko modnih detalja, što se vidi na fotografijama preuzetima s portala “Dubrovački dnevnik“.

Gabrijela Žalac – tportal.hr

Ni ovoga puta Gabrijela Žalac nije zaboravila na svoj omiljeni modni detalj, šal koji je nosila ležerno zavezan oko vrata. Ovaj hrabri look osvježila je s malo nakita, a tačka na ‘i’ bili su crveni ruž i crvene lakirane cipele.

Gabrijela Žalac – tportal.hr

Ministrica Žalac je ovim stajlingom modno nadmašila samu sebe, pa čak i ljetošnji outfit kad je podstakla brojne komentare u cvjetnoj haljini dužine do polovice bedara u kombinaciji sa sjajnim najlonkama.

Gabrijela Žalac – tportal.hr


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh