Svaštara

Mlad Mjesec u Ribama 6. marta 2019.: Dan od kojeg će mnogim horoskopskim znacima početi da se mijenja sudbina

Mlad Mjesec u Ribama 6. marta 2019: Svi možemo očekivati čaroliju mladog Mjeseca, a posebno što baš 6. marta Uran mijenja znak i ulazi u Bika pa će se od tog dana mnogim osobama mijenjati sudbina. Merkur je već krenuo u retrogradni hod u Ribama gdje su Sunce i Neptun pa se mogu dešavati razne situacije, kako tajne, tako i javne. Mnoge tajne mogu da se saznaju.

Horoskop- Blogspot

Kako je Mlad Mjesec simbol novog početka, predstavlja emocije i dušu čovjeka, mi se možemo baviti našom dušom dok nam intuicija pokazuje put i novi početak, piše astrolog Željka Knežević. Ako ste u prošlosti patili, vaša duša se sada može iscijeliti. Mnoge lavirinte sada možete riješiti i izaći iz njih preporođeni. Naučite da slušate svoju intuiciju dok će vam mlad Mjesec pomoći da posijete novo sijeme u svom životu. Ovu moćnu energiju možete iskoristiti za iscjeljenje duše, pokretanje umjetnosti, kreativan posao, maštanje o budućnosti se može vremenom pretvoriti u realnost, humanitarni rad, a svi medicinari mogu imati sreće i uspjeha. Sada možete da spoznate da neko pamti vaše dobro i loše pa će se tako i vraćati. Mnoge osobe sada mogu riješiti svoje životne probleme i prepoznati iskušenja. Započinjanje puta značajnih životnih promjena kreće kada odbacite svoj ego i krenete prizemljeni u transformaciju, piše “Astro sudbina“.

Ovako pojedinačni znaci mogu osjetiti ovaj mlad Mjesec i njegovu magičnu energiju…

OVAN
Kod vas se dešava mlad Mjesec u vašem dvanestom polju pa se možete osjećati nemirno, povlačite se, ne volite da se nađete u nepoznatoj i čudnoj okolini. Otvara se svet mašte i možete raditi neke poslove koji nisu javni. Pojedini Ovnovi mogu imati tajnu ljubav. Moguće je da vi koji ste hrabri sada doživite neke strahove, Moguće je da se razočarate u osobu koja je nudila pomoć, a sada kada vam je potrebna ona nestane ili se prosto povuče. Šta god da se desi, vi možete slaviti jer Uran napokon izlazi iz vašeg znaka pa vam može donijeti stabilnost i druge dobrobiti.

BIK
Kod vas se mlad Mjesec kreće kroz vašu jedanaestu kuću i donosi vam druženje, kontakte sa prijateljima, pa ako vam u natalnoj karti pravi negativan aspekt prijatelji vas mogu iskoristiti. Moguća je dobra organizacijska sposobnost i sklapanje saradnje. Uran ulazi u vaš znak i odmah kreću razna iskušenja. On će boraviti u vašem znaku narednih sedam godina i donijeće mnoge promjene. Svakako da kod Urana nema mira niti ograničenja. Vjerujte svojoj intuiciji i očekujte finansijski priliv.

BLIZANCI
Kod vas se mlad Mjesec kreće kroz deseto polje karijere, jednog roditelja, autoriteta, šefa. Očekujte poslove, promjene u karijeri, kontakt u javnosti, posebno sa ženama ili u oblastima koje su vezane za žene. Ako vam je Mjesec negativno aspektovan, onda može doći do skandala. Mnoge osobe baš danas mogu da ostvare poslovne snove. Gotovo da je siguran finansijski priliv veće svote novca. Mogući su lijepi i romantični trenuci pa uživajte u njima. Sada je pravi momenat da iskoristite veliku sreću u karijeri koja vam slijedi.

RAK
Kod vas se dešava mlad Mjesec u vašoj devetoj kući, što vam donosi veliku razboritost, intuiciju, tako da možete da krenete dublje da spoznajete svoj život i dušu. Budi se želja za putovanjem, filozofiji, religiji, sanjarenju i lutanju bez cilja. Vi ste pošteđeni mnogih negativnih dešavanja pa će i ovaj moćan mlad Mjesec da vam donese dosta lijepih dešavanja, kako emotivnih, tako i poslovnih uspjeha. Vjerujte svojoj intuiciji. Predstoji vam priliv novca i lijepa romantična ljubavna sreća.

LAV
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem osmom polju koje vam može donijeti intuitivnost i unutrašnju potrebu za sigurnošću. Pojedinim osobama mogu čak da se pojave i ekstrasenzorne sposobnosti, zainteresovanost za prošlim životima, okultnim ili morbidnim, što mnoge osobe smatraju ludostima. Mnoge osobe mogu imati neko poznanstvo sa moćnim ljudima. Uran ulazi u Bika, a vama predstoji narednih sedam godina da se mijenjate, moguća su mnoga teža pristajanja i kompromisi za promjene, mada će postojati i neke promjene koje ste jedva dočekali. Moguća je teža diskusija gdje bi svakako trebalo da napravite kompromis da biste uspjeli i sredili situaciju. Odličan dan za finansije, slušajte svoju intuiciju, energija i snaga su na zavidnom nivou.

DJEVICA
Kod vas se mlad Mjesec dešava u vašem sedmom polju partnera pa možete poželjeti da sve preokrenete iz korijena, da udaljite neke osobe iz svog života koji vam stoje na putu do sreće. Mnoge Djevice baš sada mogu da promijene zemlju, napuste posao, stan, grad i sve što im smeta. Uran će donijeti velike preokrete u vaš život. Moguća je poslovna povezanost sa osobama iz inostranstva. Naglašena je popularnost i dobri međuljudski odnosi. Ako Mjesec ima negativan aspekt u vašem horoskopu, onda možete imati problem sa emocijama i promjenama raspoloženja sa partnerom. Čuvajte se stresa.

VAGA
Kod vas se dešava mlad Mjesec u šestom polju koje predstavlja svakodnevne obaveze i zdravlje. Promjene su moguće na poslu. Mogući su neki zdravstveni problemi i stresne situacije na poslu. Pojedine Vage mogu imati neke frustirajuće probleme sa prijateljima pa i na to obratite pažnju. Ljubavni susreti i lijepi romantični trenuci su naglašeni, sreća u ljubavi. Vjerujte svojoj intuiciji u potpunosti. Sve Vage koje imaju problem sa zdravljem baš sada mogu dobiti prave informacije za izliječenje. Uran vam donosi narednih sedam godina veliku transformaciju i ojačava vaše se*sualne moći.

ŠKORPIJA
Kod vas se dešava u vašem petom polju, što će donijeti neki vid teatralnosti, jake emocije, izražavanje ljubavi prema drugima. Kod pojedinih osoba može se javiti želja za djecom ili za ulaskom u neku avanturu. Mentalni potencijal je na visokom nivou dok je intuicija jako izražena. Mnoge Škorpije koje nemaju posao sada se mogu zaposliti. Uran ulazi u vaše sedmo polje partnera i sva moguća iznenadna dešavanja sa partnerima mogu se dešavati duži niz godina. Što se tiče planova, možete planirati, a odlučujte poslije 28. marta kada Merkur krene direktno.

STRIJELAC
Kod vas se dešava ovaj Mlad Mjesec u vašoj četvrtoj kući, što predstavlja vaše korijene, jednog roditelja, kuću, nove početke, rodbinu. Ovo može biti za vas dosta stresan period, posebno zbog retrogradnog Merkura pa nikako nemojte nešto preduzimati i odlučivati već samo planirajte za budućnost. Moguće je da neki veliki posao preuzmete baš 6. marta, kada Uran uđe u Bika. Mnogi Strijelčevi bi sada mogli pokrenuti uspavane emocije i da im se ljubav rasplamsa u punom sjaju, dok je Venera u Vodoliji do 26. marta. Energija i fizička aktivnost su u odličnoj formi, a sreća u ljubavi i romantika su izgledni.

JARAC
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašoj trećoj kući koja predstavlja braću, sestre, kraća putovanja, pisanje, komšiluk, komunikaciju. Vaše misli i osjećanja sada su u aspektu Mjesečevih emocija pa vi možete biti osjetljivi, emotivni, dok pojedine Jarčeve njihova opsesivnost može odvesti u zabludu koja nema veze sa stvarnošću. Bilo bi pametno da se konsultujete sa nekim u koga imate apsolutno povjerenje. Venera je već u vašem polju finansija pa možete na lak način da zaradite novac, iznenadni dobici su aktivni, a i vaša štednja novca se sada isplati. Ovaj iscjeljujući Mjesec može vam pomoći za zdravlje, možete primiti informaciju kako da se iscjelite. Budite oprezni u saobraćaju, vrebaju kazne, nezgode, zato vozite polako.

VODOLIJA
Kod vas se dešava mlad Mjesec u drugom polju finansija pa je naglasak na finansijama. Uran ulazi u vaše četvrto polje gdje ostaje narednih sedam godina što će donositi promjene u kući, porodici, sa autoritetima, jednim roditeljem i svim što nam donosi novi početak ili zajednicu. Emocije će biti usmjerene na sticanje, smisao za posao, a kod nekih osoba može se javiti i posesivnost. Mogući su izlivi pretjerane škrtosti ili rasipništva. Nema mjere kod Vodolije. Dobici stižu preko žene, majke i uopšte žena. Pojedine osobe mogu doživjeti velike promjene kada su finansije u pitanju pa budite oprezni.

RIBE
Kod vas se dešava mlad Mjesec u vašem znaku, a Uran se seli u vaše treće polje. Emocije, senzitivnost, osjetljivost i zavisnost od sredine gdje se nađete će zavisiti gdje vas usmjeravaju emocije i intuicija. Lako potpadate pod uticaj drugih osoba, a što se tiče odluka, ne donosite ih do 28. marta dok je Merkur retrogradan. Mnoge Ribe sada mogu biti sretne ruke u igrama na sreću i uopšte kada je novac u pitanju. Predstoje vam lijepi i romantični trenuci dok vam je energija i fizička snaga na zavidnom nivou. Ovo je vaš Mjesec pa uživajte u njemu uz uspeh koji je nadohvat ruke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh