Svaštara

Tri horoskopska znaka koja nemaju sreće u vezama

Niko se ne rađa s uputama za život, a to se odnosi na sve njegove aspekte. Međutim, neki horoskopski znakovi nisu toliko vješti kada se radi o romantičnim odnosima jer im njihove karakterne crte stalno rade probleme.

Horoskop - Balkanspress.com

1. Strijelac

Strijelci su odlični partneri u prvim danima veze jer su zabavni, vrckavi i vole nasmijavati partnera. No, kada se pojave prvi problemi, nekako nemaju volje ni želje raditi na njima. Čim se stvari zakompliciraju, Strijelci se osjećaju kao u okovima jer misle da će izgubiti slobodu za kojom toliko žude.

Zbog toga često prekidaju odnose kada im zahtjevi partnera postanu preveliki. Također, ne žele se dosađivati i ne žele da im neko govori što da rade, samo zato da bi bio mir u vezi.

2. Blizanci

Ne možemo baš reći da Blizanci bježe od veza i emocionalonog prepuštanja, već su užasno neodlučni čak i kada se radi o biranju partnera i odluci hoće li ostati ili otići. Nekada predugo trpe neke stvari i dogodi im se da zastrane. Jednostavno ne mogu prekinuti nezadovoljavajuć odnos jer vjeruju kako će se stvari promijeniti ako sebi i partneru daju još samo malo vremena.

Osim toga, ne prepuštaju se tako lako jer vole znati da u svakom trenutku mogu otići ako se pojavi neko još zanimljiviji.

3. Ovan

Ovnovi su eksplozivni pripadnici zodijaka koji vrlo često preburno reagiraju i na najmanju stinicu, što ih može koštati veze. Vole da je sve po njihovom i ako to ne dobiju, nastaju problemi. U afektu će partneru izreći najgore stvari, čak i uvrede, zbog kojih će im kasnije biti žao.

Da se razumijemo, Ovnovi su strastveni partneri koji imaju puno toga za ponuditi, ali u vezama se nekada ponašaju kao derišta, piše “Radio Sarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh