Svaštara

Mostarac oduševio stručni žiri “Zvezda Granda”! Karleuša: “Nikad nisam čula nekoga ko ovako emotivno pjeva, jedina zamjerka je…”

Adi Šoše iz Mostara, u večerašnjim Zvezdama Granda” oduševio je stručni žiri izborom pjesama, ali i emotivnom izvedbom.

senzacija

Čim je zapjevao “Magdalenu” od Olivera Dragojevića, članovi žirija su otvoreno pokazivali da uživaju u ovoj divnoj baladi, a kad je zapjevao Merlinov hit “Ja potpuno trijezan umirem”, Marija Šerifović i Jelena Karleuša digle su ruke u vazduh i pjevale sa Adijem i uživale u njegovoj izvedbi.
“Ova je naša”, rekla je JK Mariji, pjevajući stihove “Šta sve o tebi, sirota moja, nisu pričali, to više ne bi ni pas s maslom mog;o pojesti”.“Nikad nisam čula nekoga ko ovako emotivno pjeva. Nekoliko puta sam se večeras naježila. Jedina zamjerka Adi je to što si stidan”, objasnila je Jelena Karleuša,prenosi Senzacija

“Ne znam kome da čestitam na izboru pjesama tebi ili mentoru, ali ovo su bile prave stvari. Prva pjesma od Olivera bila je neka druga priča, ali si ti to dobro otpjevao”, prokomentarisala je Marija Šerifović.

Dvadesetpetogodišnji Motarac dobio je pet glasova i prošao direktno u naredni krug. Inače, Ana Bekuta je tokom njegovog nastupa komentarisala sa Draganom Stojkovićem Bosancom da dobro pjeva i aplauzom dopacivala “Bravo”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh