Svaštara

Ove horoskopske znakove očekuje paklena sedmica: Stres će uticati na njih, sve će im se srušiti kao kula od karata…

Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno

Stres - Ilustracija

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca ova nedjeelja vam neće lako pasti. Uz svu tu muku dolazi nam i retrogradni Merkur čisto da nam začini početak novog mjeseca. Evo šta očekuje prethodno pomenute pripadnike Zodijaka, piše “Alo“.

Ovan – bit će vam teško da budete realni

Prolazite kroz čudan period jer su i Sunce i Merkur u vašoj 12. kući duhovnosti. Trenutno žudite za sanjarenjem kao prozorom za bijeg od realnosti. Intuicija vam je veoma izražena i donosi gomilu nekih novih informacija koje ne znate kako da procesuirate. Važno je da ostanete prizemljeni i da podsjećate sebe da će sve biti ok.

Lav – osjećat ćete se veoma nesigurno i uplašeno

Osjećate kako prolazite kroz težak period jer je Merkur kao i Sunce u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja. Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno, a to je samo reakcija na prilike koje vam donosi univerzum.

Trenutno mnogo toga se dešava u vašem životu i počinjete da se pitate ima li tome kraja. Zagledajte se duboko u vašu dušu i ukoliko je uz vas neko kome vjerujete nemojte da se bojite da budete ranjivi. Nećete zažaliti.

Strijelac – previše ste osjetljivi na sve što vam se dešava

Vjerujemo da se osjećate iscrpljeno i emotivno u posljednje vreme jer su i Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući porodice i doma. Da li vam je teško da budete napolju i izađete iz vašeg sigurnog skrovišta ovih dana? Trenutno nemate razloga da se forsirate. Slušajte šta vam vaše tijelo i duša govore da vam je potrebno.

Narednih nedjelja imaćete potrebu da se vratite tamo gdje je vaš dom. Provedite neko vrijeme sa porodicom i prijateljima i potrudite se da riješite vaše probleme u krugu ljudi kojima vjerujete. Reorganizujte i sredite vaš životni prostor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh