Svaštara

Tuzlanka koja je bila u vezi sa Al Pacinom i Goranom Bregovićem: “Ostavila sam ga jer je bio predosadan”

Dijana Bećirević, bivša je manekenka i voditeljica koja je slamala srca mnogih muškaraca, između ostalog i legendarnog glumca Al Pacina.

Dijana Bećirević - Dnevnik.hr

Dijana je počela manekensku karijeru sa 14 godina. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, pa ju je život odveo i van Jugoslavije, u Milano, italijanski grad koji je i prijestonica mode.

Ona je zapala za oko i slavnom Al Pacinu, s kojim je imala i ljubavnu vezu. Ipak, holivudski zavodnik nije uspio da zadovolji ovu ljepoticu, te ga je ubrzo ostavila jer je, kako je navela, “predosadan”. Dijana je osim Al Pacina, imala i romansu sa Goranom Bregovićem. Manekenka je uplovila i u voditeljske vode, a tokom ovog angažmanu započela je i vezu sa engleskim plemićem – Sir Michaelom, prenosi “Express“.

Dijana je tokom veze sa plemićem imala priliku i da boravi u kraljevskoj palati, a nedavno je za hrvatske medije otkrila šta joj se nije svidjelo u ovom načinu života:

“ajveći problem predstavljala mi je činjenica što u društvu kraljice Elizabete II. svi moraju jesti ono što ona jede. Njihov specijalitet je janjetina s džemom od mentola, a ja sam ipak provincijalka koja voli da jede slano sa slanim, a slatko sa slatkim. Ta njihova kombinacija uvijek bi mi pokvarila cijelu janjetinu”, rekla je Dijana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh