Svaštara

Vjerni pas mjesecima čekao vlasnika, njihov ponovni susret rasplakao je milione

Psi su čovjekovi najbolji prijatelji. Njihova je vjernost nemjerljiva, oni nikada ne bi napustili svog vlasnika, a isto očekuju zauzvrat.

Pas - Screenshot/YouTube

Baš zbog toga mnogi psi mjesecima ostaju na mjestima na kojima ih napuste njihovi vlasnici. Međutim, ovo nije priča o napuštanju.

Priča je ovo o izgubljenom psu koji je sedmicama stajao na istom mjestu, nadajući se da će se njegov vlasnik pojaviti. Ali kada se to nije dogodilo, lokalno sklonište za pse odlučilo je pobrinuti se za malenog. Bilo je teško uloviti ga, a kada je konačno došao u azil, nije se htio družiti s drugim psima ni maziti s volonterima.

Stajao je u svom boksu čak i po kiši te se nadao da će ugledati svog vlasnika. Nakon desetak lažnih nada, njegov se vlasnik konačno pojavio, a daljnji tok priče nepotrebno je objašnjavati. Reći ćemo vam samo da pripremite maramice.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh