Svaštara

BIZNISMEN PROSLAVIO VJENČANJE KĆERKE TAKO ŠTO JE SAGRADIO 90 KUĆA ZA BESKUĆNIKE!

Indijski tajkun, Ajay Munot, venčanje svoje kćerke proslavio je na pomalo neobičan način.

biznismen-indija

On je izgradio čak 90 kuća za beskućnike. Ovaj darežljivi čovjek, inače trgovac odjećom i pšenicom, potrošio je 11 miliona dolara za vjenčanje svoje kćerke. Zamislite samo ceremoniju u koju je uloženo toliko para, prenose Novi horizonti.

Ipak, mladenci nisu ostali praznih ruku – oni su dobili novi dom i istovremeno su se složili sa Munotovom idejom da izgradi domove za one koji nemaju krov nad glavom. Ovo je vijest koja se i ne čuje svaki dan, a zaslužuje velike pohvale.

U nastavku pogledajte i video:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh