Svaštara

Žene najteže odolijevaju muškarcima u ovom horoskopskom znaku

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Kada su u pitanju frajeri, ženski ukusi su različiti.

I dok neke žene preferiraju mišićave muškarce, drugima su draži oni s pivskim trbusima i teško je definirati univerzalna pravila privlačnosti. No astrološki gledano, postoji jedan horoskopski znak u kojem se rađaju frajeri zbog kojih žene mijenjaju svoje kriterije i koji su na glasu kao najfatalniji, piše “Index“.

A riječ je o Škorpionima. Naime, muškarci rođeni u ovom znaku ženama su posebno privlačni iz nekoliko razloga. Jako su tajnoviti, što je većini žena jako se*si jer odaju dojam opasnog dečka. Također, obično su i jako vješti s riječima te znaju što žene vole čuti. A još jedan važan razlog je i to što je taštim Škorpionima stalo do izgleda pa su obično i jako, jako zgodni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh