Svaštara

Nakon turbulentnog perioda punog problema i izazova, ovom znaku slijede ljepši dani života…

Dnevni horoskop – kvadrat Merkura i Neptuna donosi sanjarenje, misli u oblacima i najljepše želje. Ovo nije period za donošenje važnih odluka, ali jedan znak Zodijaka će nakon problematičnog perioda uspjeti da ostvari svoja maštanja…

Horoskop - Balkanspress.com

Dragi Lavovi, trigon Saturna i Mjeseca pomaže da napokon privučete mir i dobru energiju u svoj dom, piše “Lovesensa“.

Iza vas je period briga, ali sada se partner i vi zajedničkim snagama suočavate sa problemima i lako ih rješavate. Emotivni nered biće očišćen, i stvorit ćete prostor za jačanje ljubavi. Predstoji divan period u kojem ćete postati još više bliski sa partnerom.

Neptun i Mjesec sprečavaju usamljene Lavove da vide kako stvarnost zaista izgleda. I dalje lutate hodnicima izgubljenih ljubavi, svaku novu šansu vidite kao promašaj i neodlučni ste po pitanju romantičnih želja. Ali, Univerzum će vas uskoro upozoriti da na pogrešnom mjestu tražite ljubav i uputit će vas na pravi put. Na tom putu čeka vas ljubav o kojoj ste oduvijek maštali. Budite strpljivi.

Na poslu uživate u izazovima i prijaju vam nepoznate situacije. Autoriteti primijećuju da se lako snalazite u obavljanju zadataka, a danas se posebno potrudite. Uskoro će se sav trud, inovativnost i ambicioznost isplatiti. Očekujte povećanje prihoda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh