Svaštara

Najiritantniji horoskopski znak koji svima ide na živce

Svaki horoskopski znak ima neku iritantnu osobinu zbog koje mu svi zameraju. Jedan znak specifičan je po tom pitanju i skoro pa nema osobe koja neće komentarisati da “nikada nije srela komplikovaniju osobu”.

Insert iz filma Jason Statham - Noiz.rs

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu “najiritantnijeg”? To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu- nadmašila sve njih, piše “Dnevnik“.

Device vole mnogo da analiziraju, nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im uradite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dozvoliti da njihovi problemi negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne.

Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da im pomognu. Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i baš zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh