Svaštara

Koje žene su najbolje, a koje su najgore ljubavnice po Zodijaku?

Škorpionke su uvijek spremne za akciju i isprobavanje novih stvari. Žene rođene u znaku Ovna znaju kako zadovoljiti sebe i partnera. S druge strane, Ribe jedva čekaju da se*s završi.

Žena - Flickr.com

1. Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Nije važno jesu li žene u znaku Škorpiona mlade, stare, debele ili mršave. Škorpionke su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete ostvariti sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno – aktivna je i uvijek spremna za nove stvari.

2. Strijelac (22. studenog – 22. prosinca)

Strast je drugi naziv za žensku pripadnicu ovog znaka. Iako vas zasigurno ispunjavaju na svim područjima te su vam odlični životni suputnik, žene rođene u znaku Strijelca su ‘lavice u krevetu’. S njima nikada neće biti dosadno jer vole isprobavati razne stvari u se*su. Budite sretni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Jako su dobre u se*su, a što je najvažnije – točno znaju što žele. Znaju zadovoljiti sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najse*sepilnije u Zodijaku. Ona želi biti obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vrijedna vašeg vremena.

4. Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Iz nekog razloga, Lavice su mnogo se*sualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lijene te pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele mu ugoditi. Vole znati da vam mogu pružiti ‘poseban’ užitak, a dobar provod s njima je zagarantiran.

5. Vaga (23. rujan – 22. listopad)

Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav pokušava biti obzirna i nježna, a ako partner od nje inzistira, može biti i vrlo strastvena, aktivna te otvorena za razne opcije.

6. Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

S ovom ženom možete ‘očekivati neočekivano’ jer njezine fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je se*sualni život dosadan, znat će ga odlično ‘začiniti’. Voli igranje uloga i se*si kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete požaliti.

7. Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)
Pripadnicama ovog znaka se*s nije toliko važan pa mu ne pridaju toliku pozornost. No, kada je zaista osvojite, vidjet ćete kakav je ‘manijak’ u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje i nježne riječi.

8. Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Kod ženskih pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – se*s s njom biti će odličan, samo ga trebate inicirati kada je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebat će vam snage da je ‘ukrotite’. S njom možete proživjeti nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

9. Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno raditi, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Kada se se*sate, imaju osjećaj kao da partneru rade uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da se*s završi.

10. Jarac (22. prosinac – 19. siječanj)

Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Se*s se događa kada joj raspored to dopušta, a nemojte misliti da je možete ‘uloviti’ u trenutku u kojem vi to želite. Ona će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za se*s.

11. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

One su uvijek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu pričati tijekom se*sa. Tada ne pričaju ‘prljave stvari’, već započnu razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumiju u čemu je problem.

12. Djevice (23. kolovoza – 22. rujna)

Žene Djevice uvijek će svom partneru pronaći zamjerku. Stalno kritiziraju, a takve su i za vrijeme se*sa. One često ne mogu pronaći ništa dobro u svom partneru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh