Svaštara

Tri horoskopska znaka koja će vas povrijediti svojom dvoličnošću

Svi mi (htjeli to priznat ili ne) imamo svoje tamne strane, mane ili loše osobine.

Žena - Astrologijatarot.com

No koliko god se trudili promijeniti vlastito ponašanje, nekih ćete se stvari jako teško uspjeti riješiti jer su jednostavno zapisane u zvijezdama. Tačnije, u vašem horoskopskom znaku.

Ovo su tri horoskopska znaka koja će vas vrlo lako prevariti svojom dvoličnošću:

Blizanci

Najlakše ih je opisati kao znatiželjne kameleone. Oni se vrlo lako prilagode svakoj situaciji i svugdje su prisutni. Ništa ne prepuštaju slučaju i rado kontroliraju situaciju iz prikrajka. Kroz život ih vode znatiželja i potreba za stalnim otkrivanjem novih stvari, a njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihovog vladajućeg planeta – Merkura.

Zato se nemojte iznenaditi ako vas najbolji prijatelj rođen u znaku Blizanca odjednom počne izbjegavati ili se počne drugačije ponašati prema vama. Pripadnici ovog znaka se stalno mijenjaju i to je ponekad izvan njihove kontrole.

Vaga

Vagom vlada šarmantna Venera, planet ljubavi i ljepote. Unatoč tome što je riječ o planetu ljubavi i ljepote, prema grčkoj mitologiji, boginja ljubavi Venera je također osvetoljubiva i sebična.

Pripadnici ovog znaka ne vole sukobe, a imaju i zanimljivu sposobnost – vrlo brzo i lako pročitaju druge ljude. Kako bi zaštitili sami sebe, ljudi rođeni u znaku Vage sposobni su brzo promijeniti lice i od milih i dragih postati oštri i osvetoljubivi. Upravo se u tome skriva njihova dvoličnost.

Škorpion

Ovaj vodeni znak je vrlo tajanstven i intenzivan jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Oni koji su rođeni u ovom znaku imaju tendenciju doživljavati traume još u mladosti pa od tud dolazi i njihova empatija, ali i intuicija.

Potreba Škorpiona za potpunim povezivanjem s drugim ljudima ponekad može graničiti s opsesijom. Pripadnici ovog znaka žele sve ili ništa pa će vas vrlo lako hipnotizirati i pokazati vam svoje drugo lice kako bi dobili ono što su naumili, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh